Serdar Tuncal
Sarı Üye
- 1 Temmuz 2010
- 469
- 7
- 1.128
Kafeye 20tl bayildim icime oturdu nereden buluyonuz arkadas bu linkleri. Takilma goruntude bulaniklik olmuyo mumaçın linkini sonunda buldum sanırım başlasın bakalım bi:sirit:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafeye 20tl bayildim icime oturdu nereden buluyonuz arkadas bu linkleri. Takilma goruntude bulaniklik olmuyo mumaçın linkini sonunda buldum sanırım başlasın bakalım bi:sirit:
Ben sana Bruma dan daha iyi veya kötü biri var dedim mi? Kim kimden iyi onu mu konuşuyoruz biz? Bruma ve Selçuk un top kaptırmaları olmasa ileride kalacağız ve bir şeyler yapacağız diyorum. Bruma nın yerine Pandev girerse topu daha çok ileride tutarız ve golü buluruz diye düşünüyorum. Dediğim gibi Bruma iyi falan değil.Bana bir isim söyle Brumadan iyi oynayan bu aksam, sadece bir isim.
Bruma söyle yada böyle ikinci yarida en az 2 sans yaratacak, ha bizim mal Burak atarmi o nu bilmem.
acaba artık klasik 4-4-2 ye mi dönsek, son 2 şampiyonluk da bu sistemle gelmedi mi?
Şükrü; Sen ortasahaya bel bağlıyorsun. Ama ileride adamların birşey yapamıyor. Ortasahaya 5 adam alsan ne yazar. Gol atamayacaksın.
Açık konuşayım: En iyi defans hücum yapmaktır mantığını benimsemiş biriyim.
Selçuk bugün herkesi bozuyor. Sneijder, Burak, Cemaili,hepsini hepsini.Çıkarırsın Selçuk'u rahatlarsın.
Ama çift forvet oynamak zorundayız. Ha defans diyorsan o zaman 2 ortasaha ama 3lü defans yaparsın

Beyler Tarık at gibi bunu belirtiyim ''daha ilk maçı dur bakalım rereröröröö'' diyenler olabilir ama futbolcu dediğin kumaşının iyi olduğunu ve ileride neler yapabileceğini tek maçta gösterir ben Tarık'ı çok beğendim ilk yarı itibariyle.Ha ayrıca geçen sene niye asistinin olmadığı şu maçın ilk yarısı izlendiğinde anlaşılır.Çünkü adamın açtığı ortaları verdiği pası değerlendirecek Türkiye'de forvet yok.