STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Pandev´i hertürlü kullanirsin. Kadrodaki herkesten de iyi oynar her bölgede.

Tek forvet de oynuyor, kanatlarda da oynuyor, 10 numara da oynuyor. Hic farketmez.

Türkiye´de genelde Pandev Burak ikilisini oynatir, ama bazi CL maclarinda, mesela Dortmund Arsenal vs., bu secenek düsünülmeli.

Bruma oynasın bence pandev 2.yarı girer

Acaba seyirci alınacak mı ? Gitsek mi stada ?

Kabadayılıkla işler yürümez, medeni insanın silahı kalemdir,

Uygun platformlara makamlara gereken yasal başvuru yapılmalı,

Hukuken hak aranmalı..

Maça böyle başlayacağımızı düşünüyorum.Dzemaili'yi direk oynatmaz.Pandev'de Bruma ile değişir diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• --.webp
    --.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu mactan cok tedirginim. Zaten tam hazir degildik, bir de ustune araya milli mac tatili girdi, takim 2 haftadir mac yapmiyor, ustune milli oyuncular Izlanda gibi uzun yoldan Carsamba gecesi falan gelip Cumartesi maca cikacaklar. Hem yorgun, hem dogru duzgun antrenman yapmadan. Bruma'nin oynamamasi iyi oldu, en azindan o yorgun olmaz ama Burak, Selcuk, Sneijder falan % kacla oynarlar bilinmez. Bir de ustune Semih sakat.

Butun bunlar yetmezmis gibi bir de kendi evimizde deplasmanda olacagiz TFF sayesinde.

Bu maç Aslantepe'de ama deplasmanda olacak öyle mi.. Sadece Eskişehir taraftarı alınacağı için... Bu federasyon ne kadar ucuz bir federasyonmuş yaww. Çok ucuza satıyorlar kendilerini.. Sadece biz satın alamıyoruz adamları.

Bruma mutlaka oynamali, özellikle ic saha maclarin da..

Bruma mutlaka oynamalı ama deplasman maçlarında arenada rakibi boğarken Pandev-Olcan-Sneijder gibi daha bitirici ve tecrübeli oyunculara ihtiyaç var Bruma deplasman maçlarında tercih edilebilir.Yada rakiplerin skor aradığı bölümlerde oyuna girip hızlı hucumlar yapar.Bruma açıkçası şut ve paslarda yetersiz ona açık alan vermezsek kaybolabiliyor.bence ligde özellikle arenada çıkmamız gereken 11:Muslera-Tarık-Semih-Hakan(Chedjou)-Telles(Hakan)-Melo-Selçuk--Olcan-Sneijder-Pandev(Bruma)-Burak.parantez içindekiler deplasmanda olabilecek oyuncular.

Son düzenleme:
muslera
veysel - chedjou - semih - tarik
melo - selcuk
sneijder
olcan - burak - bruma

semih sakatmi bilmiyorum ama o zaman hakan veya koray girebilir.

Yeri burası değil ama ..

Fanatik Fenerbahçeliyim.Sırf bayrağı sarı-kırmızı diye İspanya'daki büyükelçilik görevini reddettim. (AB Bakanı Volkan Bozkır/Habertürk TV)

Kadro belli

Dzemaili melo selcuk
Wes
Bzrak pandev

Veya

Melo dzemaili
Pandev Wes Olcan
Burak

Geri
Üst Alt