STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Muslera

Tarık - Semih (Hakan) - Gökhan - Olcan
------------------------------------------------------
------------------Veysel (Yekta)---------------
--------Xhemaili ----------------- Melo---------
------------------------------------------------------
Pandev ------------------------------ Sneijder
--------------------Umut-------------------------

Denenmeli diyorum.

Nedersiniz ?

Olcan formsuz olmazı Pandev'i santrafor denemek isterdim ancak hem kendisini sol bekte görmek isterim, hemde Umut'a 90 dakikada bir şans verilmeli diyorum.

Sırf selçuk ile Burak yedek kalacak diye bu kadro ile çıkmak facia olur.

Fernando Muslera
Tarık Çamdal
Semih Kaya
Aurelian Chedjou
Hakan Balta
Felipe Melo
Selçuk Inan
Olcan Adın
Wesley Sneijder
Armindo Bruma
Burak Yılmaz

YEDEKLER

Sinan-Veysel-Zan-Yekta-Emre-Dzemaili-Pandev

kombinem var maça giremiyorum . floryaya gidicem. önümdekiler tff binasını yıkmaya gitseler bile destek olucam. bu işin sorumlusu biz değiliz.

4 1 kazanacagiz kesin bilgi

Semih yetişecek mi bu maça?

I am the one who knocks!

Bence riske edilmesin Anderlecht maçı var 3 gün sonra Gökhan oynasın
Katılıyorum.
Muhtemelen Tarık da ilk maçına çıkar.

Defans hattını Semih olmamasına rağmen komple yerli yapabiliriz.

Veysel Zan Balta Tarık.

Ama bence Chedjou formda iken kesik yememeli.

I am the one who knocks!

Katılıyorum.
Muhtemelen Tarık da ilk maçına çıkar.

Defans hattını Semih olmamasına rağmen komple yerli yapabiliriz.

Veysel Zan Balta Tarık.

Ama bence Chedjou formda iken kesik yememeli.

I am the one who knocks!

bende sana katılıyorum
Chedjou kesik yememeli . Muslera-chedjou-melo-sneijder-bruma(pandev) olmalı 5 yabancı

Furkan Özçal veya Yekta ya bile tercih ederim suan, Selçuk artik oynarsa Galatasaray'a resmen hakaret gibi oluyor.. beni o dereceye getirdi.

Chedjou kesin oynar. 2 haftadir takimla antrenman yapiyor ve son maclarda iyi oynadi. Tarik oynamaz, israrla yazip durmayin, takimla 2 gun antrenman yaptiktan sonra ilk 11'e cikaracaksiniz. Milli kamplardan donen futbolculardan once herhalde 2 haftadir antrenman yapanlara oncelik verir birkac isim disinda. Sneijder bile yedek cikarsa sasirmam.

Selçuk bir sure dinlense bir ihtimal kendine gelir ve hic yoktan takim toparlanir biraz, yok oynamaya devam ederse, sonu cok agir olucak gibi görünüyor özellikle Selcuk un.

Bu arada A takimin U21'le yaptigi 4-1'lik macta U21'in golunu Sinan Gumus atmis. Bu cocuk daha once de altyapiyla oynanan macta 2 gol atmisti, ne zaman antrenmandan cift kale mac gosterseler cok guzel isler yapiyor, hazirlik maclarinda da cok az dakika almasina ragmen iyi gorunmustu. Neden bu cocuga hic sans verilmiyor? Sirf yasi yuzunden mi?

Bu arada A takimin U21'le yaptigi 4-1'lik macta U21'in golunu Sinan Gumus atmis. Bu cocuk daha once de altyapiyla oynanan macta 2 gol atmisti, ne zaman antrenmandan cift kale mac gosterseler cok guzel isler yapiyor, hazirlik maclarinda da cok az dakika almasina ragmen iyi gorunmustu. Neden bu cocuga hic sans verilmiyor? Sirf yasi yuzunden mi?

Ne varmis yasinda? Cocuk 20 yasina gelmis, Avrupada catir catir oynatiyorlar bu yaslarda.
Gerci TR de 24 yasindaki oyunculara genc oyuncu deniyor.

Musleranın bu takıma katkısı 10, selçuğun 5

musleranın yerine koyacağınız sinanın bu takıma katkısı 6, cemalinin ?

muslera selçuk 15, cemali sinan 6+x yani cemaliden 9luk katkı mı bekliyorsunuz da bu değişikliği istiyorsunuz anlamadım :D

Muslera
Veysel Gökhan Hakan Tarık
Dzemaili Melo
Olcan Sneijder Pandev
Burak

Geri
Üst Alt