STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

BBCHaber Yorum@bbchaber 5 dk.
Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, borçları nedeniyle Kartalspor’un 6 puanının silinmesi için UEFA’dan karar geldiğini açıkladı.

ulan başka haberleri açıklamazsınız namıssızlar

Orta sahada kim var. Yekta oynamasin diyorsunuz. Dzemaili dogru dürüst maç oynamamiş. Melo cezali. Selçuk berbat oynuyor. Yekta Bursa maçinin iyilerinden biriydi. Kapasitesi belli. Elinde daha iyisini göremiyorum. Eger varsa genç oyuncular olur. Onlarda Belli bir fizik güç kapasitesinde.

Melo dönunce Yektanin yerine gecer, Balta da Chedjounun yerine oynar. Pandev bence zaman ilerledikce Brumanin yerini alir 11de. Bu da lig icin kadrolarimiz olur.

gesyru8y.jpg

Başarılar Aslan parçaları. Cemo inş.ilk maçında güzel oynarsın.senden çok şey bekliyorum Aslanım.

Selcugun görmemekte ısrar ettiği bek kosularini umarım dzemaili gorebiliyodur. Buragin defans arkası kosularindan başka hücum organizasyonumuz yok ne yazıkki.

Eskişehir taraftarları olacak mı?

U21 Ligi 2.hafta maçında Galatasaray U21, Eskişehir U21'i 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın golleri Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar'dan geldi. :D

BxbHi2RIgAEzJrN.jpg

ikinci yarı oyuna selçuğun yerine olcan girer.pandev de sneijderin yerine girebilir.furkan da yektanın yerine.

Lebbeyk Ya Felipe Melo - Felipe Melo'nun Askerleriyiz á´´á´° - YouTube

Ulan bu Melo videosunu burda kim yaydi ? Yasin arkadas mi ? Kendimden gectim iki gündür, heeeey sahadaki Galatasaray formasi giyen oyuncular. Serefiniz, gururunuz ve haysiyetiniz varsa eger bu yigit icin, bu Allahin aslani icin bugün bu maci alirsiniz, hemde söke söke... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNN !!!!

Allah Kerim, Felip Melo....

Valla çok tırsıyorum bu maçtan...

Bu sene ki kadro hiç güven vermiyor bana..

90 dk bitene kadar rahat yok.

Umarım yeneriz. Anderlecht maçı öncesi bu maçı kayıpsız atlatırsak çok iyi.

Çünkü bu maçda kötü bir sonuç ve olası anderlecht puan kaybı bu şerefsiz basın bizi yer.
Çok üzerimize oynarlar..

Takımın güvene ihtiyacı var. O yüzden şu 2 maçdan 6 puan süper olur..

Neyse maça akma vakti geldi.
Haydi başarılar Galatasarayım.
Vurduğumuz gol olsun,2 de 2 yapıp yolumuza devam edelim.

Lebbeyk Ya Felipe Melo - Felipe Melo'nun Askerleriyiz á´´á´° - YouTube

Ulan bu Melo videosunu burda kim yaydi ? Yasin arkadas mi ? Kendimden gectim iki gündür, heeeey sahadaki Galatasaray formasi giyen oyuncular. Serefiniz, gururunuz ve haysiyetiniz bu yigit icin, bu Allahin aslani icin bugün bu maci alirsiniz, hemde söke söke... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNN !!!!

Allah Kerim, Felip Melo....

Aynen ben yaymıştım. Dün izlerken gülmekten öldüm resmen :D Çok feci gaza getiriyor o ayrı :sirit:

dzemaili için garip maç olabilir gol atsa yeni takım ilk golü ama koşacagı bir taraftarı yok :38573:

Geri
Üst Alt