STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

dzemaili kamp dönemine girdimi acaba yani çabuk düşünen ama ağır uygulayan birisi gibi top ona gelince slow motion hareket ediyor

ayrıca cemali buraka pas çıkarmak yerine vursa 10.dkda golü atmış olabilirdi :hmmm:

Xhemaili cok cool oyniyor kasmiyor kendini fazla...

Pas verdikten sonra yerinde durmamasi ve ilerde cogalmamiza yardim etmesi iyiydi ama

pandev girer cakariz.

Takımda herkes durarak oynuyor hep top ayağıma gelsin diye bekliyorlar en büyük sorunumuz bu

Çok hareketsiz oynuyoruz. Orta sahadakiler durarak oynuyor resmen top bizdeyken

Ne sıkıcı bir maç ya. Mönchengladbach- Schalke maçına da baktım bizimkinin yanında.

Gözüm daha çok o maça kaydı.

I am the one who knocks!

EsEs bizden iyi mi oynuyor? Izlemedim ama istatistiklere göre fena degiliz gibi. Biri ilk yariyi anlatsin :D.

Ikinci yarıya aynı kadroyla çıkarsa soverim.

Tarık ilk yarıda iyiydi. Asıl sorun şu: Bu takım 4-3-1-2 oynayamaz. Bize kanatlı sistem şart.

o orta sahayla 1461 trabzona karsi bile yikilirsin abi. :)

Şükrü; Sen ortasahaya bel bağlıyorsun. Ama ileride adamların birşey yapamıyor. Ortasahaya 5 adam alsan ne yazar. Gol atamayacaksın.

Açık konuşayım: En iyi defans hücum yapmaktır mantığını benimsemiş biriyim.

Selçuk bugün herkesi bozuyor. Sneijder, Burak, Cemaili,hepsini hepsini.Çıkarırsın Selçuk'u rahatlarsın.
Ama çift forvet oynamak zorundayız. Ha defans diyorsan o zaman 2 ortasaha ama 3lü defans yaparsın

Geri
Üst Alt