STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

Tff Allah seni bildiği gibi yapsın maçı izlerken millet uyuyakalır oyuncular ayakta uyuyacak nerdeyse

Bal yapmayan arıyız.
herkes Eskişehir kötü diyor.
Eskişehirin yaptıgı taktik anlayısdır..
Geride bekliyor kontradan yakalarsam atarım diyor..

Çünkü biliyor GS kapanan takıma karşı set hucumda sıfır.

Bruma maalesef gidecek çok yolu var. Son top bilgisi sıfır derler ya bu adamın sıfır bile değil . Eli ayağına dolanıyor..
Hani halısaha topçuları olur ya süperdir halısaha da ama iş gerçek futbola geldimi dökülür yoluna gidemez Brumada aynı o...

Dzemali Türkiye yi katar sanıyor sanırım.
Son transferimi yaptım. yatarım aşaga alırım paramı demeye gelmiş türkiyeye.
Adam yürüyor ya. Bildiğin yürüyor.

Daha 1 hafta oldu idmana çıkalı belki bu yüzden dir ama benim umudum yok.
Nasıl biz Danny yi millete basmaya çalısıosak Adamlarda iyi iteledi bize Dzemali Pandevi umarım Pandev iyi çıkar bir nebze..

Takımda arkadaslık sıfır. Selcuk Sneijder sahada mecbur kalmadıkça birbirlerinin yüzlerine bakmıyorlar yani pası geçdim.
Selcuk desen aklında fikrinde Burağa ara topu atmak var.

Bu ilk yarıdan Sonra chedjouya geniş sahada oynayamıyor diyenler utanıyordur biraz umarım....

Beni şaşırtan Tarık oldu.
Çok güzel bindirmeler yaptı soldan. İyi götürdü her seferinde topu. Ama Son pasları isabetli olmadı. Umarım ileride düzelir takıma alıştıkça...

Bu GS sezonun 23-24. Haftalarında Fizik olarak biter. Öyle görünüyor. Takım çok yaşlı. Daha şimdiden yoluna gidemiyosa ileriki haftalarda işleri zor.

Namuslu bir fedarasyon olsa isimiz kolay ama bu sene bizimle cok ugrasacaklar.Bizim her firsatta yuzlerine vurmamiz lazim.Melo niye yok,nicin sahamiz kapali.Celmelemeye ligin basinda basladilar

Bruma istekli ama bal yapmayan arı gibi. Hemen hemen her seçimi hatalı. Bir çalıma dizdi milleti hemen gönülleri fethetti. İleride Bruma ve Selçuk un top kayıpları yüzünden kalmıyoruz.
Bana bir isim söyle Brumadan iyi oynayan bu aksam, sadece bir isim.
Bruma söyle yada böyle ikinci yarida en az 2 sans yaratacak, ha bizim Burak atarmi o nu bilmem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok laf söylenen Veysel ilk yarıda girilen tek tük pozisyonların yaratıcısı.Son dakikada kafa ile golü de atıyordu,bir şutunu da Boffin çıkardı.Hakem Snejderin pozisyonunda penaltıyı verebilirdi ama o da kendini kolay yere bıraktı,ancak ilk yarının son dakikalarına girilirken 2 Eskişehirlinin Muslera ile karşıkarşıya kaldıpı pozisyonda çalınan ofsayt düdüğü de yanlıştı.

Eskişehir tribününden bir Galatasaray' lının bilet almasını önleyecek bir sistem var mıydı? Bilen?

Kotu oynamiyoruz ama cok durgunuz, tempoyu arttirmadan golu kolay bulamayiz bu ligde.
Dzemaili sahanin iyi olmayanlarindandi ama takimi ve ligi hic tanimamasi bence en büyük sebep. Bu maca furkan ile baslansa daha verimli olurduk. Dzemaili nin iyi bir oyuncu oldugunu düşünüyorum, alistikca fark yaratir.
Beklerin bu kadar iyi calisirken bu kadar is bitirememesine deli oluyorum.
Selcuk orta sahada daha hareketli olmak icin ara ara istekliydi bugün, yine en cok kosan oyuncuydu ayni zamanda. Burak vasat Bruma ve Sneijder vasatin az uzerindeydi.
Sahanın reisi yine sezon basindan beri oldugu gibi Chedjou ydu bu arada.

Anderlecht son sıradaki Lierse'yle deplasmanda 2-2 berabere kalmış. Ayrıca yediği son gol 90+4'de. İyi hücum ediyorlar ama savunmaları kötü.

Dönen topların hepsini alıyoruz sağlı sollu da bindiriyoruz ama orta ve pas tercihleri çok kötü olunca sonuca yansımıyor doğal olarak. Öyle vay efendim çok kötüyüz, felaketiz falan diye abartmayın.

Dzemaili yi begenmeyenler sanirim Selcuku cok begeniyorda Dzemailiyi cikariyorlar.Tek sorunumuz Selcuk inan yavas,ileri gidemeyen,yavaslatan birisidir Selcuk biraz ileri hareketlense pozisyon yaratacagiz selcuk kicini kaldiracakta onu bekleyecegiz.

İnanılmaz kötü bir hazırlık kampı geçirdik. Takımın çok net maç eksiği var. En az 1,5–2 ayı var bu takımın..

Tapatalk

Geri
Üst Alt