STSL 14/15 H:2 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | MS | 13 Eylül

tarık,chedjou,semih bugün gayet iyiydiler her zamanki gibi selçuk efendi takımı 1 kişi eksik oynattı...

bu takim anca 4-4-2 oynar.

--------------muslera----------------
--Semih--Koray--ched/Zan--tarik--
--Olcan--Melo---Cemali/yerli??---??--
--------Pandev----Sneijder-----

Selçuk/Burak 18'e bile alinmamali, Semih te artik stoper görmekten usandim.

Selçuk, Yekta, Burak ve Veysel'in aynı anda sahada olduğu bir takımın maç kazanması hakikaten olağanüstü başarıdır. Hani Veysel'i biraz kenara alıyorum, o gene yetenek ölçütlerine rağmen enerji sarfediyor (ha bu onun vasat bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor) ama geri kalan şu üçlü oyunu sadece 5 metre kare içinde oynayan, ekstra hiçbir özellikleri olmayan adamlar. Bunlarla ne oyunu hızlandırabilirsin, ne agresif olabilirsin, ne tempo yapabilirsin. 0-0'lık beraberlikleri daha çok görürüz bunlar oynamaya devam ederse.

Dzemaili ilk maçına göre iyiydi. Yekta bey yana ve geriye oynuyor sürekli. Dzemaili en azından dikine oynamaya çalışıyor.

oyun ilk yarıda belli etti kendini 2.yarı 60'da alacaktın pandev,olcan'ı selçuk'u kesecektin bruma'ı da 2 puan kaçtı elimizden olumlu açıdan baktığım da defans hattı gayet iyi... tarık ve chedjoe iyi iş çıkardılar...

Bu takimda sorun buyuk. Esesin savunmasindaki 4 oyuncuda bu sene 2. Ligten gelmis ama bunlara bile pozisyon bulamadik. Ofansif olarak cok oyuncumuz var ama adam gibi bir tane yok. Yapilan transferlerde cok yanlislar var. 1 tane forvet icin yalvardik ama almadilar. Hocada ligi tanimiyor son bolumde yanlis degisiklikler yapti. Ofof bu gece icim karardi umudum bitti malesef

Puan kaybında forum hiç çekilmiyor. En iyisi gidip biraz kafa dağıtmak. Bu gamsızların oynadığı umursamaz futbolu düşün düşün sinir oluyor insan.

GT-I9300 Tapatalk

Gol atmak için bu kadar zorlanan başka takım var mıdır acaba. 2 senedir kanser olduk resmen gol duası ediyoruz.

ben takımın nasıl bir tatktikle oynadığını çözemedim valla. adam sırf orta sahada 3 lü oynayacam diye abuk subuk yerlerde oynattı brumayı sneijderi felan. bi ara hem bruma hem snijder ikiside solda ilk yarıda. sağ kanat kimse yok. ikinci bi bakıyorum hem olcan hem pandev ikiside sağ da sol kanat yok. arkadaş bari sneijderi çıkarıyorsun adam akıllı 4-4-2 ye dön çok mu zor bişi. bi ton kanat adamı aldık , takım hala tek kanatı kırık uçak gibi debeleniyor.

Tarikin performansini begendim. Saglam bek :)
Chedjouyada nazar degmez insallah.
Gol yollarinda kitlik cekiyoruz resmen.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Her şeye rağmen toparlarız gibi geliyor bana. Çok iyi takımlar da böyle maçlarda puan kaybedebilir.
Önemli olan bu devam edecek mi böyle etmeyecek mi.

keske 7 yabanci olsa..tam olur
Muslera
Hamit Semih Chedjou Tarik
Melo Xhemaili
Bruma Sneijder Olcan
Pandev​

Geri
Üst Alt