STSL 14/15 H:20 | Galatasaray 3-1 Balıkesirspor | M.S | 16 Şubat

sol beke göbekliyi monte etsin sneijder forvet arkası oynasın.
4-2-1-3

3lü forvet bruma burak sinan yaslan arkana izle

İçerde 4-3-1-2

Deplasmanda 4-1-3-1-1 oynamalıyız.

Kanatlarımız çok kötü olduğundan göbekten Sniejder oyunu kurmalı ve atakları şekillendirmeli. Kanatlardan orta alamıyoruz bundan mütevellit 4-4-2 uymuyor. Burağın yanına adam gibi bir forvet olsa olabilir 4-4-2.

GT-I9300 Tapatalk

Atabildigimiz kadar atmaliyiz, kimsenin gözünün yasina bakmaya gerek yok. Umut kulübede dursun, orda iyi. Sonradan girip cirpinir falan.

Muslera
Sabri Chedjou Koray Olcan
Bruma Selcuk Melo Colak
Sneijder
Burak​

bu hafta lider olur muyuz acaba diyordum ama önemli olan sene sonu lider olmak.bu maçı farklı kazanmalıyız.sneijder gollere devam etmeli.

muslera
sabri chedjou hakan olcan
emre selcuk melo yasin
sneijder
burak

bu hafta lider olur muyuz acaba diyordum ama önemli olan sene sonu lider olmak.bu maçı farklı kazanmalıyız.sneijder gollere devam etmeli.
Aynen bende öyle düşündüm, en azından Bjk takılır diye tahmin ediyordum, olmadı, kazanıp takibi sürdürmek gerekir, daha maç çok.

Aynen bende öyle düşündüm, en azından Bjk takılır diye tahmin ediyordum, olmadı, kazanıp takibi sürdürmek gerekir, daha maç çok.
sezon başından beri bizim taraftar umutsuz ...yani öyle illa şampiyon olcaz diyene rastlamadım.tamam fener ve bjk hakemler tarafından destekleniyo..oynadıkları takımlar yatıyo da bazen..ama bu sezon büyük bi oyun dönüyo ve bunu bozacak olan yine GS.

ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.GS önümüzdeki şu 3-4 haftada liderliği yakalarsa korksun hepsi.bi daha bırakacağımızı düşünmüyorum.

sezon başından beri bizim taraftar umutsuz ...yani öyle illa şampiyon olcaz diyene rastlamadım.tamam fener ve bjk hakemler tarafından destekleniyo..oynadıkları takımlar yatıyo da bazen..ama bu sezon büyük bi oyun dönüyo ve bunu bozacak olan yine GS.

ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.GS önümüzdeki şu 3-4 haftada liderliği yakalarsa korksun hepsi.bi daha bırakacağımızı düşünmüyorum.
İnsan zaman zaman umutsuzluğa düşmüyor değil, gerek oynanan futbol, gerek şikecilere verilen destekten dolayı, ama bende dediğine inanıyorum, bir tökezleseler, lideliğe otursak arkası gelecek, gümbür gümbür gideriz şampiyonluğa... İnşallah.

Büyük ihtimal böyle çıkar.
6Zr2rv.png

bence hocanın en dogru sistemi burak ve umutu ark arkaya oynattıgı sistem

sneijder bir şekilde solda oynayabiliyor fakat burak tek forvet oynayamıyor böyle özellikleri yok maalesef

işte sırf bu yüzden burak tek forvet nezaman oynasa dümdüz küfür ediyoruz.

Kazasız belasız 1-0 da olsa yeterki kazanalım kafi. Böyle maçlarda puan kaybetmeye çok müsait bir takımız.

Geri
Üst Alt