Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
bu sene o sene değil desemHer şeye rağmen son hafta şampiyonluklar yaşayan taraftar için garip olmaması gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene o sene değil desemHer şeye rağmen son hafta şampiyonluklar yaşayan taraftar için garip olmaması gerek.
Haftaya
Cumartesi: Sivas-Galatasaray
Pazar: Eskişehir-bjk
Pazartesi: fb-Akhisar
sol beke göbekliyi monte etsin sneijder forvet arkası oynasın.
4-2-1-3
3lü forvet bruma burak sinan yaslan arkana izle
Aynen bende öyle düşündüm, en azından Bjk takılır diye tahmin ediyordum, olmadı, kazanıp takibi sürdürmek gerekir, daha maç çok.bu hafta lider olur muyuz acaba diyordum ama önemli olan sene sonu lider olmak.bu maçı farklı kazanmalıyız.sneijder gollere devam etmeli.
sezon başından beri bizim taraftar umutsuz ...yani öyle illa şampiyon olcaz diyene rastlamadım.tamam fener ve bjk hakemler tarafından destekleniyo..oynadıkları takımlar yatıyo da bazen..ama bu sezon büyük bi oyun dönüyo ve bunu bozacak olan yine GS.Aynen bende öyle düşündüm, en azından Bjk takılır diye tahmin ediyordum, olmadı, kazanıp takibi sürdürmek gerekir, daha maç çok.
İnsan zaman zaman umutsuzluğa düşmüyor değil, gerek oynanan futbol, gerek şikecilere verilen destekten dolayı, ama bende dediğine inanıyorum, bir tökezleseler, lideliğe otursak arkası gelecek, gümbür gümbür gideriz şampiyonluğa... İnşallah.sezon başından beri bizim taraftar umutsuz ...yani öyle illa şampiyon olcaz diyene rastlamadım.tamam fener ve bjk hakemler tarafından destekleniyo..oynadıkları takımlar yatıyo da bazen..ama bu sezon büyük bi oyun dönüyo ve bunu bozacak olan yine GS.
ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.GS önümüzdeki şu 3-4 haftada liderliği yakalarsa korksun hepsi.bi daha bırakacağımızı düşünmüyorum.