STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

ben hala bu hafta idman yapmamamızın mantıgını nedenini anlayamadım karları temizlemek çokmu zor bjkde şikecilerde kar yagsada yapmışlar
bizimkiler salonda basket oynuyor,akşam belli olur nasıl olsa takımın fizik durumundan.

çift forvete gerek yok, gol atamazsak belki dakika 70'ten sonra dönülebilir. Savunmayı sağlam tutup, duran top kazanmaya çalışmalıyız. Olmazsa kanatlardan yada göbekten verkaçlarla/şutlarla bi tane atıp üstüne yatmak lazım. Öne geçersek topu ilerde tutmak için son 15-20 dk Hamit girmeli(başka bi işe de yaradığı yok zaten) Bruma yerine formda bir Aydın olsaydı keşke
2125.jpg

Whoscored maçı bize vermiş 1-2. Tahminlerde çok iyiler gördüğüm kadarıyla.

Whoscored maçı bize vermiş 1-2. Tahminlerde çok iyiler gördüğüm kadarıyla.

Tahmin degil benim bildigim istatistiklere göre belirliyorlar. Daha dogrusu skoru hesaplayan bir sayfa var. Videosunu görmüstüm abi, bütün verileri copy paste yapiyorsun sana skor cikariyor.

Bruma yerine formda bir Aydın olsaydı keşke

bu söze biraz gülümsedim aydının son 10 yıldır antrenmanlar dısında formda oldugu zaman varmı diye düsündümde
nasıl soyuldugumuzu birkez daha gördüm
yatarak bir insan yedi göbek sülalesini nasıl hayatını kurtarır güzel örneklerdendir genç aydın.

formda Aydin diye birsey var mi ya

adamin en son formda oldugu günler Abdüllah Gül bu ülkenin cumhurbaskaniydi

bu söze biraz gülümsedim aydının son 10 yıldır antrenmanlar dısında formda oldugu zaman varmı diye düsündümde
nasıl soyuldugumuzu birkez daha gördüm
yatarak bir insan yedi göbek sülalesini nasıl hayatını kurtarır güzel örneklerdendir genç aydın.
Süper finalde miydi neydi, hem de İnönüde Quaresmayı sırtına alıp nasıl çaktıydı 90'a. O formdan bahsediyorum. Adam ballı, tam kurtulduk diyoruz bir gol atıyor yine kalıyor. Belki bu sefer de Kadıköyde galibiyet golünü atar. Aydının balı, Fenerin Kadıköydeki balını bile döver :)

Süper finalde miydi neydi, hem de İnönüde Quaresmayı sırtına alıp nasıl çaktıydı 90'a. O formdan bahsediyorum. Adam ballı, tam kurtulduk diyoruz bir gol atıyor yine kalıyor. Belki bu sefer de Kadıköyde galibiyet golünü atar. Aydının balı, Fenerin Kadıköydeki balını bile döver :)

Kadıköy'de galibiyet golünü atarsa kulübü üstüne yapalım :)

Kadiköy'de galibiyet golünü atarsa başkan adayı olsun ;)

chedjouT
muslera

camdal____gunter____balta____telles

melo___________colak
sneijder

bruma_____yilmarz_____oztekin​

Geri
Üst Alt