Batuhan Kama
Cezalı
- 13 Şubat 2015
- 228
- 0
- 476
Sağda Emremi oynar Brumami ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağda Emremi oynar Brumami ?
aynenUlan hep de kışın oynarız bunların orda.
I am the one who knocks!
Whoscored maçı bize vermiş 1-2. Tahminlerde çok iyiler gördüğüm kadarıyla.
Bruma yerine formda bir Aydın olsaydı keşke
Süper finalde miydi neydi, hem de İnönüde Quaresmayı sırtına alıp nasıl çaktıydı 90'a. O formdan bahsediyorum. Adam ballı, tam kurtulduk diyoruz bir gol atıyor yine kalıyor. Belki bu sefer de Kadıköyde galibiyet golünü atar. Aydının balı, Fenerin Kadıköydeki balını bile döverbu söze biraz gülümsedim aydının son 10 yıldır antrenmanlar dısında formda oldugu zaman varmı diye düsündümde
nasıl soyuldugumuzu birkez daha gördüm
yatarak bir insan yedi göbek sülalesini nasıl hayatını kurtarır güzel örneklerdendir genç aydın.
Süper finalde miydi neydi, hem de İnönüde Quaresmayı sırtına alıp nasıl çaktıydı 90'a. O formdan bahsediyorum. Adam ballı, tam kurtulduk diyoruz bir gol atıyor yine kalıyor. Belki bu sefer de Kadıköyde galibiyet golünü atar. Aydının balı, Fenerin Kadıköydeki balını bile döver![]()
Süper finalde miydi neydi, hem de İnönüde Quaresmayı sırtına alıp nasıl çaktıydı 90'a. O formdan bahsediyorum. Adam ballı, tam kurtulduk diyoruz bir gol atıyor yine kalıyor. Belki bu sefer de Kadıköyde galibiyet golünü atar. Aydının balı, Fenerin Kadıköydeki balını bile döver![]()