Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
burakla beraber tabiUmut veya Pandev bu macta oynamali.
ama bence açık ara umud oynasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burakla beraber tabiUmut veya Pandev bu macta oynamali.
Fanteziye gerek yok.
Never change a winning team
2 değişik hariç kadro korunmalı
_________[Muslera]
Sabri Koray Chedjou Telles
_______Melo Selçuk
Yasin ___Sneijder___ Emre/Olcan
_________Burak
Oyunu oynayamadiklari sürece bunun bu zeminde önemi yok. Kafamda kurguladigim sistemde zaten 3 oyuncu ile basiyoruz ve bu zeminde oyun kurmalarini zorlastiracak. Pandev´in hava hakimiyeti cok iyi, karambolde etkili ve domuz gibi bir oyun tarzi var. Bence tam onun icin domuzca pozisyon üretebilecegi bir yer.
He bir sağda oynayamadığı eksikti Sneijderin3 puan şöyle bir 11 vermiş:
3 Puan - İşte G.Saray'ın 11'i
Muslera
Sabri, Koray, Chedjou, Telles
Sneijder, Melo, Selçuk, Olcan
Umut, Burak
Sivas'ın zemini çok kötü değil gördüğüm kadarıyla.Burak ve Pandev ile önde basamazsın.Bahsettiğin Pandev'den eser yok şu anda.Umut önde basabilen bir forvet ama o da çok kötü durumda.Hamza Hoca Pandev'i oynatmayacağı için boşa konuşuyoruz aslında.Çift forvet ile baskıya karşı değilim ama.
Zemini cok kötü bekliyorum nedense, wallahi bilmiyorum ben bu havada olayi long distance isine dökerdim. Böyle bir mactada esek gibi kosacaklar. Pandev´in üzerinde halen bir nevi domuzluk var, maalesef Hamza hoca hic kullanmiyor. Adamin pek kosacak takati yok, ama fizigi kuvetli ve zeki bir oyuncu. Ben orada bilakis en etkili karambol oyuncularimizi dizmek istedim...
1. Umut
2. Pandev
3. Chedjou
Cünkü zemin eger tahmin ettigim gibi ise, bu önemli bir olay olacaktir.
Umut oynarsa bu macta oynar... Hamza hoca iki yada üc mac boyunca ayni 11´i cikardi, ancak bu macin sartlari cok degisik. Kanatlardan akabilecegin bir kadro degil... Karambol gol ve mücadeye ihtiyacimiz var. Umut bu maclari almasi icin kadroda.
Öbür maclarda cikardigi kadroyu cok begendim, oynadigimiz futbol ilk yarilarda baya bir keyif verdi. Ancak bu böyle oynanacak bir mac degil. Pandev´i bile oynatirdim ben.
--------------Umut---------Pandev--------
--------------------Burak------------------
-----------Sneijder-----Selcuk------------
--------------------Melo--------------------
Olcan-----Koray---------Chedjou----Sabri
Hava hakamiyeti en yüksek kadromuzu kurmaliyiz, imkanlar dahilinde. Bol bol doldurma, ve bol bol sisirme ceza sahasina. Ve tabiki serbest vurus ve köse vuruslarinda en etkili olabilecegimiz kadro.
Yarinki mac tamami ile mücadele, karambol ve sans faktörünün yüksek oldugu bir müsabaka olacak. Böyle maclari lehine cevirmek bir teknik adam ustaligi gerektirir. Bu mac farkli bir olay denemesi lazim Hamza hoca, bu sans faktörünü lehimize cevirmemiz icin. Sonra yine önceki formasyon ile devam edebilir.
Sivas abartildigi kadar iyi bi takim degil sadece hocalari iyi.
Kazaniriz