STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

sivasin golunde 5 adami gecti ya top, hala saka gibi geliyor.

kazaniriz aslinda ama bu savunmamiz her an gol yigecek durumunda maalesef.

Ulan arkadaş bu forumdaki topluluk kadar skor taraftarı görmedim ben.
Geçen hafta burak kral burak diyenler şimdi tutmus sallıyor.

Size herşey müstahak .

Serefsiz ibrahim akin sikecisi hala top oynayabiliyorsa zaten olay bitmis
Tffsinin de tupcusunun de ueafasinin da fifasinin Allah bin turlu belasini versin hepsinin

ünal aysala sallayanlar zamanla kıymetini daha çok anlıyacaklar. bu şerefsizlere karşı çıkacak bi başkan daha zor görür bu kulüp

Pozisyonun başında Olcan sağ ayağıyla Cicinho'nun sağ ayağına basıyor. Devamında topa müdahale etti. Yazmayayım diyorum da gergin millet bi tekrar izleyin. 2.değil 1.müdahale foul zaten adamın ayağına takıyor orada. Arka direkte 88 kişinin bomboş kalmasını tartışalım bence.

O pozisyon faulse futbolda her temasa faul çalınması gerekir

bakalım apo maç sonu hakemler hata yapar mı diyecek? yoksa herkesi şaşırtıp fbjk nasıl korunuyor bize yapılana bak mı diyecek..

Tamam faul değilde o kadar adam var nasıl yedik ya ordan .Tüh... :( Çok kaçırdık..1-3 biter inşallah.

hala hakeme değil kendimize bakalım diyenler var. FBJK kaç maç kazandı böyle bize sezon başından beri kıyım var ayıp böyle dedikçe daha kıyım yapıyorlar.

yuh artık git bi daha izle bak hangi harekete vermiş

Sen bi daha izle kaçak yayın çekiyorsun heralde. İlk pozisyona verdi hangisine verecek devamında direk topa vurdu zaten Olcan. İlkinde ayağına bastı biraz arkadan. Genel yönetimi de normal yani çok fahiş bi hata yok. Öff neyse ya.

Olcan'ın böyle maçlarda sol bek olmayacağını gördük bugün. Telles oyuna girmeli.

Geri
Üst Alt