Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
hamitin yillik 3 milyon euro almasida komitrajikHamiti kadroya almak bile gereksiz. Sezon sonu anlaşıp göndermek gerekli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamitin yillik 3 milyon euro almasida komitrajikHamiti kadroya almak bile gereksiz. Sezon sonu anlaşıp göndermek gerekli.
Sağ ayağının serçe parmağı ile dokunmuşmuş, ulan rıdvan bile aut dedi pozisyona
Serefsiz ibrahim akin sikecisi hala top oynayabiliyorsa zaten olay bitmis
Tffsinin de tupcusunun de ueafasinin da fifasinin Allah bin turlu belasini versin hepsinin
Pozisyonun başında Olcan sağ ayağıyla Cicinho'nun sağ ayağına basıyor. Devamında topa müdahale etti. Yazmayayım diyorum da gergin millet bi tekrar izleyin. 2.değil 1.müdahale foul zaten adamın ayağına takıyor orada. Arka direkte 88 kişinin bomboş kalmasını tartışalım bence.
maçı izlemiyorum. herkes burağa salladığına göre eski haline dönmüş sanırım.
Aklımdan geçeni yazmışsın helalUlan arkadaş bu forumdaki topluluk kadar skor taraftarı görmedim ben.
Geçen hafta burak kral burak adam, daşağını yiyim burak diyenler şimdi tutmus sallıyor.
Size herşey müstahak .
kendini elle vermisinin bay Kus ama sana hak veriyorum oda ayriUlan arkadaş bu forumdaki topluluk kadar skor taraftarı görmedim ben.
Geçen hafta burak kral burak adam, daşağını yiyim burak diyenler şimdi tutmus sallıyor.
Size herşey müstahak .
ne oldu ne dedi ?
yuh artık git bi daha izle bak hangi harekete vermiş