STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Her maç final..
Artık tribünlerin dolması gerekiyor..
3 puanı çeker alırız ama Burak'ın olmaması üzücü..

Pandev denen arkadaş ne durumda? G.tünü kaldırabilecek duruma gelmedi mi hala?

önce biz sonra fener en son beşiktaş oynuyor. kazanırsak rakiplerden biri veya ikisinin puan kaybedeceğini düşünüyorum

Burağın bu maçta oynamaması kötü olur eğer öyle olursa şöyle bir 11 düşünülebilir:
--------------Muslera--------------
Sabri---Chedjou---Semih---Olcan
---------Hamit----Selçuk---------
----Bruma---Sneijder---Yasin----
--------------Pandev---------------
Sol kanatta Kadıköyde Telles-Emre kullanılmasından yanayım ama bu maç için Olcan-Yasin seçimi daha mantıklı çünkü 11 de Umut oynayacağına Pandev oynasın daha iyi top tutar ve daha teknik bir oyuncu böyle bir maç için Pandev daha uygun.

Güzel güzel Fener hem Konya hem Mersin deplasmanina cikiyor bizim mac öncesi. Trabzonun ezdigi Manisa nasil gruptan cikmis lan.

Bizim yedekler gitsin Manisa macina, bi ise yarasinlar yatmaktan baska.

:dispirited: 2-0 olsa bile rahat edemiyoz maç izlerken.melo varken böyleydi üstelik.biz ne zaman rahat edecez yarabbim:dispirited: bruma ne zaman cesur olacak,sinan gümüş ne zaman şans bulacak:dispirited:

hayırlısıyla kazanalımda yine rahat bir haftasonu geçirelim.

bu arada aziz yıldırım yüzünden ceza yedim ya lan. küfürü aziz ediyo ceza yemiyo :D ben böyle dedi deyince ceza alıyorum. foşiq gscyönetimi :D :D

:dispirited: 2-0 olsa bile rahat edemiyoz maç izlerken.melo varken böyleydi üstelik.biz ne zaman rahat edecez yarabbim:dispirited: bruma ne zaman cesur olacak,sinan gümüş ne zaman şans bulacak:dispirited:

Bruma ve Sinan kötüde oynasa devamlı oynaması gerek ama lig yarışı yüzünden tahammul edecek durumumuz yok maalesef :(

Sinan bir maç oynamış sanırım o maçta nasıldı?

Bruma ve Sinan kötüde oynasa devamlı oynaması gerek ama lig yarışı yüzünden tahammul edecek durumumuz yok maalesef :(

Sinan bir maç oynamış sanırım o maçta nasıldı?

15 yaşındaki veletlere karşı iyi oynadı diye abartılan oyuncu.

Haa iyi olabilir ama Hamza hocanın genç oyuncu oynatmama gibi bir durumu yok, Sinan'ı oynatmıyorsa vardır bir eksikliği.

15 yaşındaki veletlere karşı iyi oynadı diye abartılan oyuncu.

Haa iyi olabilir ama Hamza hocanın genç oyuncu oynatmama gibi bir durumu yok, Sinan'ı oynatmıyorsa vardır bir eksikliği.

Bursa maçında oynamış sanırım ama özeti izledim ben sadece o maçı merak ettim çünkü zor maçlarımızdan biriydi

Kaleci ve edinhonun olmadığı bilgisi konusunda eminmisiniz? Edinhonun 2 sarı kartı var gösteriyor. Sakat mı?

Kaleci ve edinhonun olmadığı bilgisi konusunda eminmisiniz? Edinhonun 2 sarı kartı var gösteriyor. Sakat mı?

Rakibine tekme cakmisti bir macta, demekki okkali bir ceza verdiler. Transfermarkt da cezasi 2 Mart da bitiyor diyor, yani ligin 22.haftasi sona erince.

Geri
Üst Alt