STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Bide soyle bir durum var:

Bu maci almamiz sart bunu herkes biliyor, ama taraftara buyuk bir is dusuyor. Bu macta stadi doldurmalari lazim. En azindan 40.000 kisi maca gitmeli. Hem takimi motive etmek icin, hemde Fener maci oncesinde birlik beraberligi gostermemiz acisindan. Ozaman bu maci daha kolay alir, Fener macindan oncede oyuncularimizin guveni de ust seviyede olur..

Maçın sonucu kadar önemli olduğunu düşündüğüm bir şey daha var ki, o da Selçuk'la tandemi oluşturacak oyuncu için Fener maçının provası olacak olması.

Hamit de Dzemaili de derbide o bölgeyi 90 dakika oynayabilecek durumda görünmüyor. Hatta Dzemaili'nin aldığı 20 dakikayı bile çıkaramayacak görüntüsü var, en önemli sorun da bu.

Erciyes maçında ben olsam Dzemaili ile oyuna başlarım, gücünün yettiği yere kadar oynatır sonra yerine Hamit'i alırım. Böylece ihtiyaç durumunda Dzemaili kaç dakika performans verebileceğini görmüş olurum ve Hamit'in de süresini azaltarak daha diri kalmasını sağlarım.

Kimi köşe yazarlarının aksine Yekta'yı alternatif olarak göremiyorum. O bölgede oynayacak oyuncunun boyunun kısa olması ciddi bir sıkıntı. Yekta'nın hem boyu kısa ve bu yüzden hava toplarında ya faul yapıyor ya kaptırıyor, hem de adım aralığı kısa olduğundan deparları alan kapatmaya yetmiyor.

Emre alternatifi ise fiziksel dezavantajlarının yanında depar kalitesi ve top tekniği avantajları taşıyor. Ancak son maçlarda Emre'nin pozisyon almaktan daha çok kendini ileri atması ve defansif disipline uymaması beni düşündürüyor. Emre oynayacaksa 12000'in üstünde koşmalı.

Bütün bunların yanında insan Dzemaili'nin durumuna hakikaten sinirleniyor. Transfer detaylarını bi tarafa bırakıyorum, doğru adamdır yanlış adamdır başka yerde tartışırım. Sakatlıktan çıkmışsın, hocan seni fırsat bulduğu her yerde kullanıp senden yararlanabileceği yeri bulmaya çalışıyor. Sen ne yapıyorsun, hiç çabalıyor musun acaba?
Oyunculuklarını birbiriyle değiştirelim, diyelim ki yıllardır Dzemaili oynuyor ve Melo yeni transfer olarak geldi. Melo o formayı alır bi daha da geri vermez.
o hayatının maçını Arena'da Chelsea'ye karşı oynadı dahada bişey beklenmez

.......muslera
sabri...chedju...koray....olcan
.......hamit...selçuk
bruma.....ssneijder.....yasin
.........umutb

kadroyu bozmaya gerek yok. fb maçında olcan yerine telles yasin yerine emreç oynatılıp bunun dışında aynı kadro çıkmalı

En az bir 35.000 kişi gitmeli.

Imkanı olan gitsin lütfen.

I am the one who knocks!

Geçen hafta takım çok gergindi, sebebini bilmiyorum ama zorlu deplasmanın stresi vardı belkide. Psikolojik olarak yıpranmış durumda takım. İçimden bir ses puan kaybı yaşayacağımızı söylüyor. Kartlarda söz konusu olabilir. Hayırlısı.. Rakipte hafife alınacak bi rakip değil son maçı izleyenler rahatlıkla görebilir. Melo yok, Burak belli değil. Semih'in nasıl döneceği meçhul eğer oynarsa..

buragın sakatlıgı ciddi degil diyorlardı burakta söyledi hamza hocada

yırtık filanda yok burak iyileşir ve mutlaka oynamalı fener maçından önce erciyes maçı var umutla çıkıp riske atmaya degmez

Nedense bana çok bir maç olacakmış gibi geliyor.Hele de Umut varken.Ne kadar çok seyirci gelirse o kadar kolay olur.

Bana göre fener maçından önemli bu maç. Bu maçı alırsak rakipler stres yapacak çünkü önce oynuyoruz fener konyada puan bırakabilir gerçi aykut var ama bi umut. Onu geçtim biz kazanırsak fener kazansa bile derbide bizi yenmek zorunda oldugundan rahat taraf biz olucaz

Eksiklere de bakarsak tam bir 1-0 olsun bizim olsun maçı.

kart ceza sınırında kimler var? bunlar kart görürse kupa maçında cezalarını çekecekler değil mi?

yenersek çok önemli bir adım atmış olacağız. fener ya da bjk bu hafta da puan bırakacak...

Güzel bir 2-1 maçı. Sneijder ve Umut golleri atar.

-------------Muslera--------------
Sabri----Ched----Hakan----Olcan
----------Hamit--Selçuk----------
Bruma-------Sneijder-------Yasin
---------------Pandev-------------

Macera aramaya gerek yok. Umut'la olmuyor işte.

Geri
Üst Alt