STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Durum değişti. Kovalayanken, kovalanan olduk. Bundan sonra her maç final havasında olmalı.

son 3 sene kombineli biri olarak, takimimi yalniz birakmak pahasina bile olsa passolig'i protesto edip almamistim bu sene.

ama artik isler ciddiye bindi ve stadi bos gormeye gonlum razi olmuyor. basvuruyorum passolig'e. herkesten de ayni ozveriyi bekliyorum acikcasi. oturdugumuz yerden heyecanlanmamiz takima bir katki vermiyor, oraya girip sesimiz kisilana kadar bagirmaliyiz ve bu pis oyunlari bozmaliyiz artik.

soz konusu galatasaray ise gerisi teferruattir

artik taraftar stadi doldursun bir zahmet

Takim lider: Bugun de gelmezlerse ne zaman gelmeyi dusunuyorlar?

Arkadaşlar e-bilet aldım ilk defa e-biletle maça geleceğim.Maçtan önce gişelerden herhangi birşey almam gerekiyor mu?

Bir maça lider olarak çıkma duygusunu özlemişiz :) Yolun sonu 4.yıldız Galatasarayım.
Beklediğim 11:

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Olcan
Emre-Selçuk
Bruma-Sneijder-Yasin
Burak​

Umarim burda yine '' rahat aliriz '' veya '' 5-0 '' gibi yazilar gormeyiz. Ne zaman gorsem bu yazilari hayal kirikligi oluyor. Kayseri kotu takim degil ve teknik direktorleri bizim maclara gelince bizi yenmek icin herseyi yapiyor. Umarim oyuncularimiz haftaya oynanacak maca degilde bu maca konsantre olurlar...

Hakan konusuna kesinlikle katılıyorum @Murat Urhan.

Tecrübesiyle GG durduracak, soğukkanlılığıyla da o bölgede dominant olacak kapasitede. Hem sever feneri Hakan.

GT-I9300 Tapatalk

biz neden gg'yi durduracaz ?? gg olcan'ı durdursa olmaz mı ? veya caner, sabri'yi.

yarısahada ml gibi beklersek bunlar bize sağlı-sollu akımlar ile cok gol atar. hani dün kacırdılar ya, rakip biz olunca kacırmazlar iste.

bence balta stoperde oynamalı, chedjou'ya gram güvenim kalmadı, emenike-sow cok hırpalar.

Sivas kadrosuyla çıkarız..İlk yarı skoru yakalayıp 2. yarı sneijder-burak gibi isimleri riske etmeyiz umarım..

Sivas kadrosuyla çıkarız..İlk yarı skoru yakalayıp 2. yarı sneijder-burak gibi isimleri riske etmeyiz umarım..

burak ile sneijder cıkıncada takım cok geriye cekiliyor.

ilk yarıyı 3-0 falan önde kapatsak olabilir ama 2 fark ile giden bir macta burak ile sneijder cıktıktan sonra kalanlara güvenmiyorum.

burak ile sneijder cıkıncada takım cok geriye cekiliyor.

ilk yarıyı 3-0 falan önde kapatsak olabilir ama 2 fark ile giden bir macta burak ile sneijder cıktıktan sonra kalanlara güvenmiyorum, berabere dahi biter.

3-0 falan olursa 60 gibi bu 2'li çıkarılabilir.. Geriye çekilme bence hamza hocanın suçu takımı kendi çekiyor..

Ibreti alrm olsun diye bir cok mac lakayik oyunuyla pozisyon vermemize neden olan Chedjou dovulmeli. Su noktadan sonra herhangi bir topcu lakayik oynamaya devam etmemeli. Varinizi yogunuzu koyun ortaya.

Burak yoksa;
Muslera
Sabri - Chedjou - Koray - Olcan
Hamit - Selçuk
Bruma - Sneijder - Yasin
Pandev​

Passolig etkisi ya birde basında çok kötülediler ben kartı çıkartmama rağmen 2-3 aydır para bile yüklememiştim ki bugün yüklemek için biraz uğraştım.Sistem biraz daha kolaylaştırılmalı

+ maça elimi kolumu sallayarak gidicem mi ? bilet falan uğraşmıyoruz değil mi :D

Passo com tr den bilet Alman ve kartının yanında olması yeterli sorun çıkmıyor

En az 40 bin kişi olmalı bu maçta

Zor ve şaşırtıcı bir liderlik aldık kötü oynadığımız bu sezonda. Bizim tecrübemizde ve büyüklüğümüzde bir takım burdan bırakmamalı artık liderliği.

Şu anda bjk ve fb'ye göre fikstür avantajını elimize geçirdik, kadıköy'de yenilmezsek biz bu işi götürürüz.

İnanılmaz kötü giden, prandelli ile dibe vurmuş Galatasaray bu sezon çifte kupa zaferi yaşayabilir, hamza hoca tarihe geçmek istiyosa çok iyi hazırlasın takımı.

Geri
Üst Alt