STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

mart ayında seyrantepe metrosuda açılıyormuş sanırım birkaçyerde okumuştum

apoda okadar yalakalık yaptı bir işe yarasın enazından

Bu maçta rakiplere gözdağı vermemiz lazım.

melo yokmuş,rakibin forvetleri iyiymiş falan...bunların artık hiç bi önemi yok şu saatten sonra.her maçı kazanmak için oynamalıyız.2006 sezonunda song ve ümit karanı kaybettik.kolay mıydı onlar yokken şampiyon olmak?çok zordu ama başardık.

hirsli oynayalim

oyuncular durumumuzu iyice anlasinlar

bu saatten sonra selçuk gibi ruhsuz oyuncularla maç yenmeyi kazanmak istiyorsak isimiz zor

Vay arkadaş yine cumaya denk gelmiş bizim maç. Halı saha maçım var. Her cuma maçının ikinci yarısını izleyemiyorum.

kesinlikle , ya trafik diyorlar , ben 2 saat trafik çekip yine gittğimi bilirim .o kadar tramvay metro bir şekilde gidiyorduk maça kan ter içinde çıkıyorduk merdivenleri ama içeri girerken saha ve tribünü ayaklarının altında görmek , o uğultuyu coşkuyu hissetmek , mabedimizdi bizim her zaman..

ben Juve maçına gittikten sonra 2 ay hasta oldum zor toparladım. Ayakkabılarımızın içi falan hep kar doldu 2-3 saat ayaklarımız sızladı ama olsun takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. Canımızı bile veririz ! biz aşığız, aşkında tarifi yoktur. - Cimbom old boys :)

İçimden bir ses bjk ve fb yine kaybedecek diyor. Allah'ım sana geliyorum.

Ulaşım sorunu olmazsa dolar stad, ancak bir ayağım çukurda olsa bile bu maça gideceğim. Takımı yalnız bırakmayalım!

Kazanmayı geçtim averajı düzeltmemiz gereken maçtır.
Balıkesir maçı gibi olmaz umarım bulduğumuzu atmamız lazım.

passolig oldugu surece dolmaz hiçbir stad bizim taraftar da aynı herkes gibi özellikle gelmemezlik yapmıyor

sezonun en önemli maçı oldu.

hem hakemler katletmeye başlayacak hemde tff Şikeciler

1:0 alırsak kadıköy çok çok rahat gideriz.

burak da oynamayacak sanırım

umut bulut bizi kanser edebilir olcan sol beke çekilmiş, melo da yokken pandeve süre vermek lazım

prandelliye ne kadar sövsek az önümüzdeki ay matematiksel olarak garantilemek için çıkıyor olabilirdik şu maçlara

burda olmasa karıköyde doğrar hakemler liderliği veririz büyük ihtimal

Geri
Üst Alt