STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Burak maç kadrosundan çıkartıldı.

Muslera
sabri ched koray tellis
selçuk hamit
olcan sneijder bruma
Umut

Umut yine hayatı zindan edecek bize yarın desenize.

I am the one who knocks!

Uzun bir aradan sonra maça gitmek için passolig alayım dedim, 1 haftadır kartın gelmesini bekliyorum.

Uzun bir aradan sonra maça gitmek için passolig alayım dedim, 1 haftadır kartın gelmesini bekliyorum.
Kart başvurusunu tamamladınız fakat kartınız henüz elinize ulaşmadıysa, biletinizi aldıktan sonra maç günü stadyum gişelerinden 'Tek Girişlik Pass Kart' alarak maça girebilirsiniz. Tek Girişlik Pass Kart alabilmeniz için TC Kimlik numaralı Ehliyet veya Nüfus Cüzdanı ibraz etmeniz yeterlidir. Yabancı uyruklu iseniz bilet gişesinde pasaportunuzu ibraz etmeniz gerekecektir.

önceden sakatlık nedir bilmeyen adam artık 2 koşu yapsa sakatlanıyor nolduysa artık buraka

bir kas gerilmesi bukadar uzunmu sürer yırtık olsa anlarız 2-3 haftayı

Muslera sabri ched semih olcan hamit selçuk bruma sneijder yasin pandev olur.

-----------------------------------------------------------Nando--------------------------------------------------
Sabri-------------------------------------Ched--------------------------------Semih---------------------------Olcan
-------------------------------------------------Selcuk--------------Hamit------------------------------------------
Bruma------------------------------------------------------Sneijder--------------------------------------------Yasin
-----------------------------------------------------------Umut----------------------------------------------------

olcaktir

hem sifo hem neco canimi sikan kelamlarda bulunmuslar

döve döve yeneriz ins

normalde çok rahat yenebileceğimiz bir maç ama nedense içimde kötü bir his var :S

Burak Yılmazın yokluğu acayip korkutuyor beni . .

Geri
Üst Alt