STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Acaba benmi karistiriyorum? Biz haftalardir baska Galatasaraylar mi izledik? Kabul etmek gerekir ki guzel futbol oynamiyoruz (Buna fb ve son haftalarda bjk da dahil). Balikesir macinda da 5-0 gibi skorlar gordum, ama adamlar attiklarinin yaninda birde 2-3 tane kacirdilar. Maalesef bizim takim o kadar guven vermiyor. Barcelona taraftari bile bizim kadar herhalde forumlarinda farktan bahs etmiyorlardir...

77cc3fd73f-41969.png
[/URL][/IMG]

Güzel oynamak bi kenara, o görmek istedigimiz kazanma arzusunu görüyoruz takimda, o da bizi mutlu ediyor.

Bence cok müthis oynayacak bir kadroya sahip degiliz biz. Sabri ne zaman vazgecilmez olmustu mesela? Simdi vazgecilmez.

Dolayisiyla cok müthis futbol beklemiyorum ben zaten bu takimdan. Ama bazi kritik maclar vardi ki, kazanildi. Demek ki bi sinerji var.

Besiktas deplasmani, Eskisehirspor ve Sivasspor deplasmanlari bu maclardan mesela. Bunlari kazandik ve bu yola girdik artik.

Bu maclari kazandiktan sonra da cöküs yasamamaliyiz. Erciyes maci mutlaka kazanilmali. Taraftara da büyük is düsüyor.

Bazi maclarda kötü oynayabiliriz, ki genelde kötüye yakin oynuyoruz. Ama herzaman sansli olmayabiliriz. Kritik haftalara girdik.

Belki de taraftarin kiazandiracagi maclardan bir tanesidir, bilemeyiz. Taraftar da üstüne düseni yapmali.

Bu maci mutlaka almamiz lazim en azindan derbiye lider girmemiz cok iyi olur.

___________________________Muslera___________________________

_____Sabri___________Chedjou________Koray____________Olcan_______

_______________________Hamit_____Selcuk_________________________

_________Emre______________Sneijder_____________Yasin__________

____________________________Umut____________________________

Emre´yi secmemin nedeni. Hamit ve Selcuk´un zayif düsmesi durumunda, Emre´nin oraya yapacagi katkidir.

Fb-Eses maçında son dakikada penaltı uyduran Özkalfa'yı vermişler maça.

Yarın sneijder in inisiyatif alıp kaleyi şut yağmuruna tutması gerekiyor. As kalecileri yok. Olcan yasin selçuk wesley hamit kim olursa artık bombardıman

Stoperde baya sıkıntı yaşıyorlar. Baskı kurarsak bi şekilde atarız. Sneijder alır bu maçı

___________________________Muslera________________________________

_____Sabri__________Chedjou________ Koray____________Olcan_______

_______________________Hamit_____Selçuk_________________________

_________Bruma____________Sneijder_____________Yasin__________

___________________________Pandev_____________________________

Skor tahminim: Galatasaray 5-1 Kayseri Erciyes

Pislikler dönebilir bu hafta sonu. Fenere de Palabiyigi vermisler, hani Kadiköydeki Gökhanin uyduruk penaltisini 6.hakem olarak veren herifi.

Palabıyık geçen hafta Beşiktaşlılara çatır çutur kart gösteriyordu ama Fener olunca iş değişir.

Son düzenleme:
zor mac ola bilir. melodan ziyade burakin olmamasi ve onun yerine umutun oynayacak olmasi düsündürüyor beni biraz.
en az 2 gol atmamiz gerekiyor bu savunma seviyemiz ile.

Muslera
Sabri - Chedjou - Semih - Olcan
Hamit-Selçuk
Bruma-Sneijder-Yasin
Umut

Kadro bu olacak. Net bir skorla kazaniriz beyler ben rahatta ;)

Geri
Üst Alt