STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Cuma gecesi
51 puan
47 puan

46 puan

Haydi Aslanlar!!!

Renktaş bu işin cuması salısı kalmadı artık o stad bundan sonra dolmalı artık

doğru diyosun da cuma trafiği meşhur istanbulun, metro işi çözülmeden haftaiçi stadın dolması namümkün , keşke dolsa

ama bizim takım melonun sakatlığının da getireceği motivasyon ile yüksek mücadele ederek alır maçı hele fener kaybettikten 4 gün sonra

Haydi aslanlar fırsat bu fırsat! Güveniyoruz sizlere..

Tapatalk ile gönderildi.

kadıköyde rıdvanın bacağını kırabilirsek ligi koparabiliriz

Arkayı sabri-semih-koray-hakan yapıp önde sneijder-bruma-telles-burak ile başlayıp 20 dakikada işi bitirelim!

Maçın zorluğu daha da arttı, üstte fark yaparız diyenlerin dediği olur inşallah.

doğru diyosun da cuma trafiği meşhur istanbulun, metro işi çözülmeden haftaiçi stadın dolması namümkün , keşke dolsa

ama bizim takım melonun sakatlığının da getireceği motivasyon ile yüksek mücadele ederek alır maçı hele fener kaybettikten 4 gün sonra

Maçı alacağımıza hiç şüphem yok ama artık taraftarlarda görevini yerine getirmeli bu işin bahanesi kalmadı artık .

Cuma'dan koyup kanepelere çekilelim :)

Maçı alacağımıza hiç şüphem yok ama artık taraftarlarda görevini yerine getirmeli bu işin bahanesi kalmadı artık .
Ulan biz istanbulday'ken yağmur çamur demeden giderdik , kaç kez kaza yapıyordum hasdak yokuşunda.juventus maçında bile kar lastiği olmadan çıktım o yoldan..
stadın arkasındaki lağım kokan çamurlu yokuşu kaç kez koşarak çıktım maça geç kaldığım zaman , kaç kez ilk 5dk'da attığımız golü kaçırdım diye hayıflandım..
şimdi millet maça gitmeye tenezzül etmiyor..
peh !

Yav maç cuma mıydı? Puff..
Ama yine de bu maçta en az otuz bini görmeli bu stat.

Ulan biz istanbulday'ken yağmur çamur demeden giderdik , kaç kez kaza yapıyordum hasdak yokuşunda.juventus maçında bile kar lastiği olmadan çıktım o yoldan..
stadın arkasındaki lağım kokan çamurlu yokuşu kaç kez koşarak çıktım maça geç kaldığım zaman , kaç kez ilk 5dk'da attığımız golü kaçırdım diye hayıflandım..
şimdi millet maça gitmeye tenezzül etmiyor..
peh !

Valla bu istanbuldaki taraftarlarımız takımımızın değerini bilmiyo ben bizim takım şöle 200 300 km yakınlara gelsinde maça gitsem diye bakıyorum geldiğindede zaten kesinlikle gidiyorum ama istanbul tayfası ağzının içindeki maça gitmiyo
kimse bana pasoligmiş metroymuş trafikmiş demesin bunlar galatasarayı izlememize asla engel olmamalı hele bundan sonra

Valla bu istanbuldaki taraftarlarımız takımımızın değerini bilmiyo ben bizim takım şöle 200 300 km yakınlara gelsinde maça gitsem diye bakıyorum geldiğindede zaten kesinlikle gidiyorum ama istanbul tayfası ağzının içindeki maça gitmiyo
kimse bana pasoligmiş metroymuş trafikmiş demesin bunlar galatasarayı izlememize asla engel olmamalı hele bundan sonra
kesinlikle , ya trafik diyorlar , ben 2 saat trafik çekip yine gittğimi bilirim .o kadar tramvay metro bir şekilde gidiyorduk maça kan ter içinde çıkıyorduk merdivenleri ama içeri girerken saha ve tribünü ayaklarının altında görmek , o uğultuyu coşkuyu hissetmek , mabedimizdi bizim her zaman..

Geri
Üst Alt