Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan Statistic @AslanStatistic · 2 dk.2 dakika önceDuruma göre Hamit'i sağ açığa alıp Umut'u Burak'ın yanında oynatmak ta alternatif olabilir ;
Olcan ve Telles böyle mi yoksa Olcan sol bek Telles sol açık mı olur bakalım görelim.
![]()
Aslan Statistic @AslanStatistic · 1 dk.1 dakika önceAslan Statistic @AslanStatistic · 1 dk.1 dakika önce
Rıdvan Dilmen: "Bir takım baskı altında olacaksa bu takım Lidere karşı mücadele edecek olan Fenerbahçe'dir, Galatasaray değil"
:red:
8. boyuta gitmişsin sen.Kötü bir kabus gördüm. Mac saatine yakin uyaniyim diye, birde bilakis gec atmistim. Uykumdan sicradim restmen. Maci 1:3 kaybettik, Sinan Engin böbürleniyordu restmen TV´de skoru bildi diye. Macta nedense Kanat olarak Dzemaili felan oynatti hoca. 1:0 öne gectik macta, sonra ikinci yarida Dzemaili iki tane penalti yaptirdi, derken adamlar 2:1 öne gecti. Ve iki pozisyonda aslinda penalti felan degildi. Sonra saldiriyoruz, tam 2:2´yi bulacaz derken, Fenerbahce formasi ile bizim Marcio durumu 3:1 yapti...
O penaltilardan sonra artik isyan ediyordum, böyle adilik, böyle serefsizlik olur mu diye...![]()