STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin kötüsü gol yedik mi bu sefer de gole ihtiyacımız var diye Umut çıkmayacak.Bari karambolde gol falan atsa Umut

Yasin yada Bruma olmalıydı. Hamza hoca Umut'un presi ile fb'nin defanstan oyun kurmasını engellemeyi düşünmüş olabilir.

bari burak sağa yakın oynasa.umut ne ya...

çok iyi işleyen bir sol kanadımız vardı onu bozmuş
sağ kanadı da işlemez hale getirmiş.

bakalım nasıl maç olacak.

Chelsea'nin

Hazard ve Willian'sız çıkması gibi :)

Hocanın bir bildiği vardır demek isterim ama yok yani rakibin en efektif oyuncuları beklerken kanatlarda Sneijder ya da Umut'un olması kendi ayağımıza kurşun sıkmak demek, başka bir şey değil.

Galatasaray, Süper Lig’de Hamza Hamzaoğlu yönetiminde oynadığı tüm maçlarda gol buldu. (11 maçta toplam 28 gol)

Yasin ile Sneijder şiir gibi anlaşıyordular ne güzel. Ne diye kesti adamı. :(

Duruma göre Hamit'i sağ açığa alıp Umut'u Burak'ın yanında oynatmak ta alternatif olabilir ;

Olcan ve Telles böyle mi yoksa Olcan sol bek Telles sol açık mı olur bakalım görelim.

2353.jpg

Kadro aynen böyle olur. Umut'un koşularıyla Emenike ve Caneri kontrol altında tutup atakları sol kanattan yaparız büyük ihtimalle. Burada en çok önemli olan Hamit ve Selçuk'un savunmada göstereceği performanstır. Anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlardaki gibi ortasahayı boş bırakırsak işimiz zor.

Top kaptık Yasin boşa kaçardı Sneijder aradan pas.

Şimdi Umut'a falan atıcak o pası :D

belki umut presiyle canerin çıkmasını engelleyecek uzun top atmasını sağlayacak onuda chedjou alacak ama bu seferde sağ kanadımız kanser

umut ne top taşıyabilir ne adam geçebilir.

Hamza kafasında kaybetmiş maçı.bari çift forvet çıkayımda es kaza yenersek büyük taktik dehası olarak yazarlar beni derdinde olmamış bu kadro inşallah 2.devreye gol yemeden gireriz de 2. yarı bruma'yı oyuna alır umut'un yerine.

Kötü bir kabus gördüm. Mac saatine yakin uyaniyim diye, birde bilakis gec atmistim. Uykumdan sicradim restmen. Maci 1:3 kaybettik, Sinan Engin böbürleniyordu restmen TV´de skoru bildi diye. Macta nedense Kanat olarak Dzemaili felan oynatti hoca. 1:0 öne gectik macta, sonra ikinci yarida Dzemaili iki tane penalti yaptirdi, derken adamlar 2:1 öne gecti. Ve iki pozisyonda aslinda penalti felan degildi. Sonra saldiriyoruz, tam 2:2´yi bulacaz derken, Fenerbahce formasi ile bizim Marcio durumu 3:1 yapti...

O penaltilardan sonra artik isyan ediyordum, böyle adilik, böyle serefsizlik olur mu diye... :(
8. boyuta gitmişsin sen.

Yasin Sneijder anlaşıyorlardı doğru ama sivasa karşı olur fenere karşı yasini yerler o kanatta... Gokhan yorulunca girer gereğini yapar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt