STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam 2 kanattan birini kesiceksem Emre'yi koyardım.Efektif pas atıyor bazen

Yedekte Dzemaili, Yasin, Bruma, Emre ve Sinan gibi 5 tane hamle oyuncumuz var ama Hamza Hoca'nin UMUT BULUT'u tercih etmesi tam bir skandal bana göre.

Bir kanat kirik olacak bu düzene göre.. Bruma kesinlikle 11'de olmaliydi, Fener'in ofansif bekleri varken neden oynamaz bu cocuk? Yasin'e bile fitim valla..

Terim'den tavsiye fln mi aldi acaba hoca?

hamza bu maç istifa etsin

işleyen takımı bozmak nedir ya

sol kanat yasin ve olcan ile yürüyordu tamamen bozulmuş

sağ zaten tutuktu şimdi kangren olmuş

Aslan Statistic @AslanStatistic · 2 dk.2 dakika önce

Galatasaray bu sezon daha çok Sabri'nin oynadığı sağ kanattan, Fenerbahçe ise her iki kanattan orta yapıyor. (FSTATS)
B_lbKpgUYAAuIgy.jpg

B_lbKwMUgAIAib9.jpg

İşin ilginci Umut yerine Yasin ya da Bruma'yı isteyenlerin argümanı da haklı, Hoca'nın seçimi de.

Arkadaşların dediği gibi bu takımın ilerde top tutması Burak ve Umut ile çok zor. Bol bol top kaybedip kontra yiyebiliriz.

Ama Umut ile karambol golleri bulabildiğimiz gibi, rakibi de bozabiliriz.

İkisinde de doğru noktalar var.

beşiktaşı yendigimiz mactaki kadronun ve taktigin neredeyse aynısı çıkmış

ama herkes hocayı istifaya davet etmiş ne iyi taraftarız gerçekten

ilk 15-20 dk fener 2 tane sallayınca hamzanın aklı başına gelir.böyle konuşmak istemiyorum ama bunun olma ihtimali büyük.bir tek burak sağa yakın oynarsa idare edebiliriz.burağın topla oyunu iyiye gidiyodu hatırlarsanız:o

Son düzenleme:
Sneijder'i zaten 1 kişi tutar 1 kişi kademede

Bruma ve Yasin'den biri oynasa boşluk bulurdu.

ilk 15 dk da şikeciler bitirir maçı. Süper kadro bravo hoca!!!

Kadro aynen böyle olur. Umut'un koşularıyla Emenike ve Caneri kontrol altında tutup atakları sol kanattan yaparız büyük ihtimalle. Burada en çok önemli olan Hamit ve Selçuk'un savunmada göstereceği performanstır. Anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlardaki gibi ortasahayı boş bırakırsak işimiz zor.

Umut sık sık santrafor oynarken kenara geliyor beni de deli ediyordu. Umut kenara gelince santraforsuz oynuyorduk adeta. Gelişen ve rakip ceza sahasına atılan toplarda rakip defans alıp kontraya çıkıyordu.

İnşallah bu sefer de kenarı boş bırakıp ortaya dalmaz. Hoş bu bir taktik te olabilir. Zaman zaman forveti 2 leyip Hamit'i kenara çekmek gibi...
Bir anlık ta olsa 4-1-2-1-2 ye dönebiliriz yani...

Arkadaş şu maçı kazanalım bu gece burada sabahlıyoruz sabaha kadar uyku yok

umutu oynatmanın ne mantıgı olabılır bu kalastan kurtulduk diye seviniyoduk geldi gene annesiz

Bence ilk yarıyı 0-0 kitlemeye çalışacak sonra 2. Yarı fener şuursuzca saldıracak ve Yasin veya Bruma ile kontradan gol atmaya çalışacak. Allah utandırmasın.

Stoper de Balta ya görev vermesi ne kadar hosuma gittiyse, Umutun oynamasi en az o kadar hosuma gitmedi !!!

Aslında herşey bizim elimizde. Yenersek biz yeneriz başarısız sonuç ta bizim elimizde.

Eğer yumuşak oynar Fenere fırsat verirsek kötü olur. Tekrar söylüyorum ipler bizim elimizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt