Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FARK 4 olduğundan umudum yok pek.
BARONLAR LİGE DENGE GETİRMEK İSTEYECEKTİR.!
Yenilmemiz şart. yenilirsek şampiyon falan olamayız.
Oldu ya yendik diyelim, ya da ileriki haftalarda fenerin yarıştan koptuğunu düşünelim, siyaset, medya ve tff BJK'nin şampiyon olması için elinden geleni yapacaktır. Türk sporunun diktatörü Aziz'de bunun için tüm gücünü kullanacaktır. Ayrıca Lig tv'de 4.yıldız muhabbetini 1 yıl daha uzatmak için BJK'nin şampiyon olmasını isteyecektir. Yani tüm kurullara karşı savaşacağız demektir bu senaryoda
Fenere yine handikap yaz da puan alalim su maçtanGürkan Kubilay simdi TRT de Alper büyük ihtimal yetismeyecek, oynamasi cok zor dedi.
Alperin oynamamasi avantaj olur. Bu macta Sneijder den beklentilerimiz cok yüksek, insallah bunlari karsilayacak ve Kadiköy de ayi avina cikacak.
Sneijder den ziyade ben artik Burak dan da birseyler bekliyorum Fener derbilerinde hep sönük oynadi son senelerde. Penalti haric golü de yok bizim formamiz altinda Fenere karsi.

forumda bile getirmiş insanlar yenmesek de olur diyorbu arada.. insallah bu 4 puan rehavet getirmez bizimkilerde haftaya.