STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'in muhtemel kadrosu.

Q4isSGbAr6vEhi5rP.jpg

Mert Günok
Bekir İrtegün
Michal Kadlec
Selçuk Şahin
Raul Meireles
Diego Ribas
Pierre Webo

Kadro dışı: Erten Ersu, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz

forumda bile getirmiş insanlar yenmesek de olur diyor :(

vallahi 2 haftaya kadar önce benim icin bu kadiköydeki mac bizim icin yada tamam yada devam maci olarak bakiyordum...

simdi ise yenilirsek yine önlerindeyiz. yenilirsek iyi bir avantaj kaybolur ama avantajimizi kaybetmeyiz.

Fener'in muhtemel kadrosu.

Q4isSGbAr6vEhi5rP.jpg

Mert Günok
Bekir İrtegün
Michal Kadlec
Selçuk Şahin
Raul Meireles
Diego Ribas
Pierre Webo

Kadro dışı: Erten Ersu, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz

Dün TRT de Gürkan Kubilay Alperin yetismesi cok zor diyordu.

Seyirciyle beraber baskı kurmaya çalışacaklar. Ne yapıp edip baskıyı kırmalıyız. Oyunu onlara bırakırsak çok hata yaparız. O sene bu sene laflarını da bırakın arkadaşlar. Her sene yenmeye gidiyoruz. Bundan sonra da öyle olacak. Totem motem anlamam ben. Kanatlarımıza defansif olarak çok iş düşüyor. Caner ve Gökhan'ın bindirmelerine Bruma ve Telles( Emre ya da Yasin) in direnç göstermesi lazım. Yoksa Sabri ve Olcan zorlanırlar. Hoca inşallah Yekta hamlesi ile başlamaz.

Olcan´in bek oynamasi Fenerbahce macinda sikinti yaratabilir. Cünkü Fenerbahce´nin tek silahi Caner ve Gönül´ün bindirmeleri.

Olcan´in bek pozisyonunda hücuma katki yaptigini düsünüyorsa hoca, en azindan Telles ile sol kanadi kapatmasi gerekir.

Yasin bu anlamda cok yetersiz kalir, kaldi ki cok da begenmiyordum zaten performansini acikcasi. Niye övdüklerini anlamamistim.

Cok da korkak olmaya gerek yok onun disinda. Bruma´nin sürati filan belki nadiren de olsa isimize yarayabilir kontraataklarda.

Yine de bu maci kazandirirsa Sneijder kazandirir diye düsünüyorum.

cezalı veya sakat varmı bu şikecilerde?

maç içinde emre yine dk 35 gibi bacagı çekmeye başlarsa ve degisiklik isterse çok iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt