STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakika kendi sahanda oyunu kabul edersen kaçınılmaz son budur. Golde hata olsa nolucak musleranında var sabrininde şinonunda cheodjununda önemli olan sonuç. Haftaya mutlaka galip gelmeliyiz en önemlisi sonuç olarak bizde kendi evimizde şikecileri yendik anormal bi durum yok.

ikili averajda deplasman veya içerde atılan gol fark etmiyor. Eğer iki takım aynı sayıda gol attıysa genel averaja bakılır.

doğru haklıymışsın özür dilerim

II. Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına bakılır. (Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik varsa? deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)

çakma kral o golü kaçırınca maçı orda kaybettik dedim. 50 defa dedik 100 defa söyleceğiz gerekirse milyonlarca defa ta ki bazı salaklar anlayana kadar. bu takıma PİVOT ÖZELLİKLİ SANTRAFOR ŞART OĞLU ŞART. ulan topu 2 sn ilerde tutamıyorsun burak ve umut beceriksizleriyle.

Hoca hariç herkes iyiydi. Umut'u artık emekli olarak değerlendiriyorum. İncik boncuk aramaya gerek yok, oyunculara da yüklemeyelim. Bu maç gösterdi ki şampiyon olmayı hakeden biziz. Böyle devam edelim.

Amma abarttınız, hâlâ lideriz, fikstür olarak iyi durumdayız. Hamza hoca yaptı bir yanlış, olabilir. İki günlük taraftar olup çıktı millet. Desteği verin şampiyon olacağız. Umut yüzünden resmen 10 kişi oynayarak mücadele ettik bu akşam, pek bir şey söylemeye lüzum yok.

Takıma biraz inanın, taraftar olun taraftar. Şampiyon olacağız.

----------Muslera-----------
Sabri---Chedjou-Hakan--Telles
-------Yekta---Selçuk-------
Bruma-------Sneijder------Yasin
------------Burak---------

Şu kadroyla çıksaydık şu maçta kesinlikle yenilmezdik. Ne diye her fener maçından önce abuk subuk kadro değişikliği yapılıyor anlamak mümkün değil.

İkili averajı kaybettik. Benim için maçın tek amacı bu meseleydi ve biz onu kaybettik. Kimin yüzünden? Cücük. Sezon sonunu etkileyecek bir durum oluşmaz umarım.

Bu maçın kaybedilmesi garip değil. Genelde her sene Fener'i içeride yenip dıraşıda kaybediyoruz, skor olarak normal bu. Beni üzen bu kadar ezik ve korkak futbol oynamış olmamız. Umarım takımın yakaladığı havayı bozmaz bu çünkü bu sene akıllı olursa rahat şampiyon oluruz.

Zaten cogumuzun sinir kaybetdimize degil... Kadiköy kaybedebilirsin...karsinda bi takim var GS yi ynemek sampiyonluk dan daha önemli..
bizim üzüldümüz oynadmiz oyun...GS bukadar defansif oynamaz...bukadar geriye cekilmez.

Ama gariptir kötü oyuna ragmen bir kac pozisyon bulduk...Ayi ucmasa ...

----------Muslera-----------
Sabri---Chedjou-Hakan--Telles
-------Yekta---Selçuk-------
Bruma-------Sneijder------Yasin
------------Burak---------

Şu kadroyla çıksaydık şu maçta kesinlikle yenilmezdik. Ne diye her fener maçından önce abuk subuk kadro değişikliği yapılıyor anlamak mümkün değil.

Bu her sene tekrarlanan bi olay anlam veremiyorum orda atak oynatan tek hoca terimdi

Bu maçı bence kadro hatası yüzünden kaybettik...

Yapmamız gereken belliydi aslında iç oynayabilen orta sahalarla sahaya çıkıcakdık orta saha elimizde olunca kuytuda sowuda emenikeside hikaye.

Oyunu tutmalıydık.

-----------Muslera--------
Sabri--Ched--Hakan--Telles
Hamit--Dzemali-Selcuk--Emre
----Sneijder---Burak----

Emre ve hamit hem iç hem kenar oynayabilen hem top kapıp hem top tutabilen adamlar.Teknik adamlar.
Bu 4 lü ve önlerinde sneijderle başlayıp topu daha çok bizde tutmalıydık.

Ama hoca gitti Telles ve Umut gibi toplu oyunda sıfır olan 2 oyuncuyu sürdü orta sahada.
Böyle olunca topu ayagımızda hiç tutamadık...

ilk yarı yukarıdaki gibi bir kadroyla çıkıp 2.yarı yorulan ve biraz daha basdırmak isteyen Fenere karşı Dzemalii çıkarıp Brumayı oyuna sürecekdik.
Olay kopacakdı.

Bu şekilde oynamalıydık diye inanıyorum

İlk yari seyir zevki yüksekti ikinci devre feneri izledik şişir ha şişir Yasinin pozisyonunu gol sandım

golü yemişiz 81 de hamza hoca 89da değişiklik yapıyor oda hamit cıkıp emre giriyor bu kadar sacma sapan bisey olamaz arkadas

lig tvinin küfürleri sadece benim dekoder mi yayınladı. yoksa artık nolmal mi bu tür şeyler

topu havadan pas veren Sabri'nin..... kendimi zor tutuyorum.. yerden o pasi verse asla pas hatasi cikmaz ve eksik yakalanmayiz.. ki kuyt i koruyacak adam sabri idi o anda.. kendisi mal gibi pozisyonu yarati.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt