Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikili averajda deplasman veya içerde atılan gol fark etmiyor. Eğer iki takım aynı sayıda gol attıysa genel averaja bakılır.
Eğer fener bizim sahada alperin dışardan gelen toptan attığı gol sayesinde şampiyon olursa o mhk yıkılır..Genel averajda 6 gol fark var puqn eşitliğinde her türlü onlar şampiyon olur
Yasin'in pozisyonu nasil gol madi ya bi anlamadim
Bu maçın kaybedilmesi garip değil. Genelde her sene Fener'i içeride yenip dıraşıda kaybediyoruz, skor olarak normal bu. Beni üzen bu kadar ezik ve korkak futbol oynamış olmamız. Umarım takımın yakaladığı havayı bozmaz bu çünkü bu sene akıllı olursa rahat şampiyon oluruz.
----------Muslera-----------
Sabri---Chedjou-Hakan--Telles
-------Yekta---Selçuk-------
Bruma-------Sneijder------Yasin
------------Burak---------
Şu kadroyla çıksaydık şu maçta kesinlikle yenilmezdik. Ne diye her fener maçından önce abuk subuk kadro değişikliği yapılıyor anlamak mümkün değil.
İkili averaj eşit. Kaybetmedik.İkili averajı kaybettik. Benim için maçın tek amacı bu meseleydi ve biz onu kaybettik. Kimin yüzünden? Cücük. Sezon sonunu etkileyecek bir durum oluşmaz umarım.