STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 maç kaldı ve artık şanslar eşit diyebiliriz, büyük fırsatı teptik.

Sıkıntılı bir fikstür var önümüzde şimdi, şampiyon olmak istiyorsak seri yapmamız lazım. Başakşehir, Kasımpaşa(D), Karabük, Trabzon(D)

Şurdan kayıpsız çıkarsak önümüz açık. 12 puan almalıyız

Tarihin en kötü şikebahçesine yenildik

Aynen, zaten son yıllarda böyle hep, Arena yapıldı yapılalı biz onlara kendi evimizde üstünlük sağladık bariz şekilde hemde oyun olarak, onlarda bizi yeniyorlar evlerinde, sanki son maçta şampiyonluk gitti anasını satim, millet yerin dibine girecek neredeyse.
Takımlar denk olduğu ve aşırı derecede ballı olmadıkları sürece onlar da bizi min 5-6 sezon daha yenemezler Arena'da.

Sana hiç katılmıyorum bizim pozisyonlar varsa onlarında pozisyonları vardı net 3 gol kaçırdık ama fener leş oğlu leş hiç bi halt yaptıkları yok sadece top şişiriyolar bizim futbolcular bireysel hata yaptılar top kaybettiler sebebi kanatlardan topu taşıyacak oyunu açıp pas alacak adam olmamasıydı . Göbekten saldırman için çok farklı oyuncu yapısına sahip olman lazım avrupada bile bu taktiği kullanan kimse yokken bir maçlık özel bir taktik neden geliştirirsin bruma bunların leş defasnı alt üst edebilirdi zaten stresliydiler maç başlarında pozisyonlar verdiler o stress dakikalarında bruma olsa o kanadı felc ederdi sürati ile adamlar baskı kuramazdılar biraz gerçekleri konuşalım görünen köy kılavuz istemez

Bende sana katılmıyorum bruma bal yapmaz arı hiç güvenmiyor bana öyle bir anlatıyorsunki sanki bruma 5 gol 5 asistle oynuyor sadece yasinle başlayabilirdi ilk maçı biz aldık ikinciyi onlar sıkıntı yok benim için burak bey o aşırtmayı yapacaktı ben anlamam bruma filan

16 yıl yenememişiz ben karıköy maçlarını hiç izlemiyorum artık . bugün de izlemedim .
ağızlarında makara olmuşuz çiğneyip çiğneyip duruyorlar. bu lanetin bitmesi gerekirdi. beraberlikte bile dağılırlardı moral buldular. yeniden canlandılar.
forumlara bakıyorum adamlar dalganın dibine vuruyorlar.
ah muslera nasıl yersin o köşeden ayıp !

Bak lideriz sahanızda kupa kaldırdık. Git o çıktığın .. foruma dekilere lider kim diye sonra deki kim sahamızda kupa kaldırdı ezikliğiniz o kadar büyük ki sadece iç sahada maç kazanınca şampiyonlar ligini almıoşcasına seviniyonuz. Eziklik kanınızda var bak yine ezildin hala bu forumda durabilirsen sana sadece bişey diyebilirim ama ceza yerim :)

Son düzenleme:
Cüneyt Fener'e hiç kart vermemiş.

Bir galibiyet şikecilerin olsun şampiyonluklar bizim.

Bende sana katılmıyorum bruma bal yapmaz arı hiç güvenmiyor bana öyle bir anlatıyorsunki sanki bruma 5 gol 5 asistle oynuyor sadece yasinle başlayabilirdi ilk maçı biz aldık ikinciyi onlar sıkıntı yok benim için burak bey o aşırtmayı yapacaktı ben anlamam bruma filan

Brumanın şutlar problemli onu biliyoruz ben dikkat edersen yazımda bruma gol atacak demedim ama çalışan kanatlar oyunun seyrini çok etkiler dedim ayrıca istediğin kadar sevme brumayı ama adam çok hızlı ve adam eksiltiyor bu bile aslında büyük avantajdır ama bunu anca akıllı hocalar kullanabilirler

bu kadar zor mu maca

muslera sabri chedjou hakan telles hamit selcuk yasin sneijder bruma burak

11iyle baslamak ve

ikinci yarida duruma gore hamit - dzemaili, yasin - olcan, emre colak/sinan - bruma veya sneijder degisikliklerini yapmak.

Son düzenleme:
YAZIKLAR OLSUN! Chedjou, Wesley hariç bütün takıma YAZIKLAR OLSUN! Böyle korkak, rezil oynarsan, rakip koşarken sen yürürsen daha 100 sene kazanamazsın orda.. Canınız falan sağolmasın!

cüneyt e kimse laf etmesin bugün ortada maç yönetti bişey yapmadı ama yinede şikeci olduğu gerçeği değişmez

7c03af791c06275d1af8e49c75b92602.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt