STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerliler yatsın kalksın hamzaya dua etsin dedim maçtan önce,ve maçı hamzanın sayesinde kazandılar...umut bulut ısrarı,geç ve yanlış yaptığı oyuncu değişiklikleri...hamza şampiyonluğun gitmesinde başrol oynuyo şu an.şampiyon olsakta devam edilmemeli hamzayla.

Kim diyor canın sağolsun diye? Ben bu takıma ve bu hocaya hatta ve hatta bu başkan ve yönetime canın sağolsun falan demem diyenin de zekasından şüphe ederim...

Böyle bir şey demiş olamaz bence. Dediyse de yazıklar olsun ne diyim, koca kulüple dalga geçiyorlar.

Galatasaray Başkanı Yarsuvat: Gelenek Bozulmadı - Haberler.com

[h=1]Galatasaray Başkanı Yarsuvat: Gelenek Bozulmadı[/h]
08 Mart 2015 Pazar 21:39
[h=2]Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, kaybettikleri 1-0'lık maçın ardından "Gelenek bozulmadı" deyince taraftarların tepkisini çekti.[/h]
galatasaray-baskani-yarsuvat-gelenek-bozulmadi-7051063_x_7863_o.jpg

fenerliler yatsın kalksın hamzaya dua etsin dedim maçtan önce,ve maçı hamzanın sayesinde kazandılar...umut bulut ısrarı,geç ve yanlış yaptığı oyuncu değişiklikleri...hamza şampiyonluğun gitmesinde başrol oynuyo şu an.şampiyon olsakta devam edilmemeli hamzayla.

aynı şeyi ben yazdım bize kus dediler ne diyim canları sağ olsun, daha 11 mac var inş şampiyonuz

Duygun kudurdu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bak lideriz sahanızda kupa kaldırdık. Git o çıktığın .. foruma dekilere lider kim diye sonra deki kim sahamızda kupa kaldırdı ezikliğiniz o kadar büyük ki sadece iç sahada maç kazanınca şampiyonlar ligini almıoşcasına seviniyonuz. Eziklik kanınızda var bak yine ezildin hala bu forumda durabilirsen sana sadece bişey diyebilirim ama ceza yerim :)
galatasaraylı olduğumuzu ilan etmek için küfür mü etmemiz gerekiyor ? nasıl insanlarsınız ?yeni üye fenerlidir hemen banlayın öyle mi ? ulan bana fenerli diyenin ağzını karışlarım .
lig tv milliyet sitelerini takip ediyorum ..
yorumlara analizlere bakıyorum

Yanlız birşeyi beğendim ilk defa kavgasız bir maç geçti hem stress seviyesi yüksek hemde kavgasız gerçi sanki bi yerlerden talimat gelmiş ama bilmiyorum kavgasız daha güzel oluyor futbol

maçtan önce de dedim.. kaybedebiliriz ama lig bitti şampiyon biziz.. mesela haftaya rahat kazanıcaz şimdi.. onlara da gençler takacak

Orta saha olarak Selçuk ve Hamit gibi iki yeteneksiz tospayla çıkmak nasıl bir kafanın ürünü? Umut denen ultra yeteneksizin sağ açıkta ne işi var? Lan zehir ettiniz maçı. Yenilcekseniz de adam gibi oynayıp saldırıp yenilseydiniz ruhsuz herifler!

galatasaraylı olduğumuzu ilan etmek için küfür mü etmemiz gerekiyor ? nasıl insanlarsınız ?yeni üye fenerlidir hemen banlayın öyle mi ? ulan bana fenerli diyenin ağzını karışlarım .
lig tv milliyet sitelerini takip ediyorum ..
yorumlara analizlere bakıyorum

Ağzımı karışlayabileceksen gel yapta görelim ama galatasaraylı isen burda konuştuklarına dikkat et ezmek filan ne diyon la sen kim kimi ezmiş bizim malca taktik sayesinde şişir babam şişrdiler e karambol pozisyonlar oldu sen galatasaraylısın takımın 3 tane net gol kaçırmış bunuda yaz o zaman germe burda insanları

hamza birçok yanlışın olduğu bi kadroyla çıktı. yasin ve brumadan birini kesse anlarım ama ikisini birden kesmesi ve umut telles tercihleri çok yanlıştı. kanatların birinde emre birinde yasin hem daha dirençli hem de daha pasör bi ortasaha oluştururdu. çok büyük hatalar yaptı

haftaya gencler macı var fenerin ve genclerin basında fb kongre üyesi mesut bakkal var 2 kere düşünün derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt