STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana bak git işine ...

sen kimsin ki insanların düşüncelerine sınır koyup benim istediğim gibi yazsınlar diyebiliyorsun ? burası türkiyeden her kesimin girdiği forum .babanın forumu değil. kimsenin düşüncelerine ipotek koyamazsın . hiçbir fenerli de gelip buraya üye olmayacağı gibi hiçbir gsli de aynı düşünmek zorunda değildir.
zaten burak gibi deveyi de umut gibi beyinsizi de golden önce kuyt'u boş bırakan sabri özürlüsünü de başımıza bela eden reis reis deyip kaç maçtır ağzımıza tüküren sorgulamayan eleştirmeyen zihniyettir.
Ulan yazdıklarımı okuyomusun, sana diyorum ki ezilmek filan yazamazsın bana ne senin düşüncenden kuş gibi görünme o zaman bak gerçekten azımı bozduracaksın klavye delianlıığını sevmem yazma bana.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adminler nerde arkadaşlar ya şu kuşlar var banlasınlar artık bize ceza aldıracaklar taklitte çok başarılı olmaya başlamışlar

acikcasi hamza hoca yanlis 11 le cikti ve kendi eliyle verdi maci ,sen iyi oynayan 11 ni niye bozuyorsun ayni 11 le basla kayip edersen öyle kaybet o zaman kimse sana birsey demez .umut simdi cok savunma yaptida macimi aldin.

Sadece bizim çocukların birşeyini beğendim rakiptende seyircidende hiçbirşeyden korkmadılar aslan gibi ellerinden geleni yaptılar hoca yaktı işte yapacak bişey yok

Telles-Olcan kanadı bence iyi bir tercihti fakat sol tarafı Telles-Yasin yapıp, sağ tarafta Umut yerine Olcan'ı oynatmak daha da iyi olabilirdi burası kesin. Hamza Hoca eğer cidden açıklamasındaki gibi, ya kardeşim napıyorsunuz ne güzel topla çıkıyorduk, şişirme toplara döndünüz dediyse oyunculara, oyunculara daha çok kabahat bulmak gerek. Fakat büyük hoca da böyle olunuyor işte. Hamle şansın var elinde her şeye rağmen istediklerin olmuyorsa. Şahsen Diego çıkıp Webo girerken dedim ki, aha kesin 1 tane atarız biz bunlara. O değişiklikten sonra bir süre oyun da dengeye gelmeye başlamıştı. Orada tek yapacağı bir hamle vardı, Umut'u alıp oraya Emre Çolak koymak. Defansa gelecekse Bruma'yı koymak. Diego büyük tehditti, İsmail al sana maç dedi, bizimki de ya gerek yok beraberlik iyidir diye düşündü. Hayırlısı önümüze bakmamız lazım artık.

acikcasi hamza hoca yanlis 11 le cikti ve kendi eliyle verdi maci ,sen iyi oynayan 11 ni niye bozuyorsun ayni 11 le basla kayip edersen öyle kaybet o zaman kimse sana birsey demez .umut simdi cok savunma yaptida macimi aldin.
umud savunma mı yaptı şimdi

bodoslama giriyor rakibe

en kolay umuda çalım attılar

Malmısın sen ?? Ulan yazdıklarımı okuyomusun dengesiz herif sana diyorum ki ezilmek filan yazamazsın bana ne lan senin düşüncenden kuş gibi görünme o zaman bak gerçekten azımı bozduracaksın klavye delianlıığını sevmem yazma bana.
mesajlarımı dön oku bakalım nerde ezildik yazmışım ? gözünde problem mi var senin ?
boş boş pozisyon konuşmanın şöyle yaptık böyle ettik demenin polyannacılıktan öte anlamı yok .
şikeciler sabri+muslera yüzünden yendi .
ağzını bozarsan pişman ederim haberin olsun .
sonra demedi deme ..
ben sana değil sen önce bana yazdın ..

Umut'un yapacağı savunmayı yerim ben şaka mı yapıyorsunuz?

Sahada ki onca yanlışa rağmen 80'e kadar 0-0 gelmişsen o maçı artık berabere bitireceksin. Ki tam da fener Diego'yu çıkarıp Webo'yu almıştı, pat küt şişireceklerdi artık. Tam o anda öyle aptalca gol yedik ki delirmemek elde değil. Yani bizim atmamız gereken tarzda bir golü onlara hediye ettik. Şu maçtan çok karlı çıkmamız içten bile değildi.

mesajlarımı dön oku bakalım nerde ezildik yazmışım ? gözünde problem mi var senin ?
boş boş pozisyon konuşmanın şöyle yaptık böyle ettik demenin polyannacılıktan öte anlamı yok .
şikeciler sabri+muslera yüzünden yendi .
ağzını bozarsan pişman ederim haberin olsun .
sonra demedi deme ..
ben sana değil sen önce bana yazdın ..

Nihayet el attılar sana adminlerimiz bir daha buraya gelip ötemiyceksin. Hiçbir Galatasaraylı asla ezilmez en kötü günümüzde bile tarih yazmış bir takımız biz bir maçı kaybettik sadece hoca hatası ile başkada bişey yok tüm takıma kimse laf edemez eminim ki herpsi iyi niyeti ile elinden geleni yaptılar ve bugün lidersek bu adamlar sayesindedir yoksa bu maçın hiçbir önemi kalmayacaktı zaten ve bu heyecanı asla yaşamiycaktık. Tabikide ilerisi için çok daha iyi kadro kurmamız lazım ama sezon başı tff nin yabancı kuralı sonradan değişmesi ile istediklerini yaptılar bir sürelikte olsa bizim arayı açmamıza balta vurdular ama 4. yıldız benim için bu sene en önemli şeydir

Size 16 senedir sahamızda maç kazanamıyorsunuz diyen olursa şike şike sahanızda kupa kaldırdık diyin susuyolar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt