STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten fener maçından ümidim yoktu ama şampiyon biz olucaz bence.

Lideriz hala daha fb-bjk kendi arasında oynucak.

Aynen öyle. daha bjk fener var ve o maçta çok şeyler olacak şuan birbirlerine kıllar zaten daha çok şeyler görcez tek korkum bizimkilerin salaklık yapması ama salaklık yapma ihtimalimiz onlardan az gibi

Hamza H. yine sınıfta kaldı bugün. İlk 11 başlı başına berbat. Umut ve Telles'in kadroda olmaması gerekirdi. Yasin ilk 11 oynamalıydı. Dakika 90. Emre Çolak'ı daha yeni alıyor kurtarıcı diye. Maç bittikten sonra alsaydı en azından bu kadar saçma olmazdı.

Psikolojik üstünlük kurmak istiyorsak biz de bir şekilde bunlara arenada yenilmemeli ve bunu her maç öncesi sıkı sık gündeme getirmeliyiz.Hatırlıyorum daha 2003-2004 gibi adamlar yok 4 yıldır yenemiyorsunuz,yok 5 yıldır yenemiyorsunuz diye diye iş buralara geldi.Seneye yenemezlerse arenada 4 yıldır galip gelemiyor olacaklar.Bizde bir şekilde bunun üzerine oynamalıyız,önümüzdeki seneden itibaren..

Burakin asirtmasnda top havada görünmez tele çarptı diyorlar top sekiyo havada

Neyse arkadaşlar herkese iyi geceler. Hamza hocayı affedemiyorum sadece ona sinirim bozuldu biraz ama inanıyorum ki şampiyon biz olcaz. Sonuçta şampiyon yaparsa takımı hepimiz teşekkür ederiz kendisine Hadi kalın sağlıcakla..

Ben nedense bizim fikstrü çokda kolay görmüyorum sizin gibi. Deplasmanda Kasımpaşa-Trabzon-Akhisar maçları sıkıntılı

O kadar çok bola para harcadık ki , mal mal oyuncuların ayaklarına bakıyoruz. Adam gibi yönetilseydik şuan tablo böyle olmazdı. Şunu kabul etmek gerekir ki adamların kadrosu bizden kaliteli. Bizde bir Sneijder var oda çok yalnız kaldı. Bakın Beşiktaş'a iyi yönetimle az paraya çok güzel işler yapıyorlar ama biz dörder dörder tarık, olcan , hajroviç gibi mallara verdik işte bu bana fener mağlubiyetinden fazla koyuyor. Potansiyel çok var ama icraat sıfır oğlu sıfır. Kusura bakmayın düzensiz oldu ama sinirlerim çok bozuk.

Hala Yasin'in atamadığı pozisyonun etkisindeyim.2012'de Baros'un pozisyonunda da böyle olmuştum :(

Takımı liderliğe getiren Hamza hoca oldu, ve şampiyon yapan da kendisi olacaktır.

Kolay kolay kimse gelipte alacaklarımı yönetim belirlesin, ben istenmediğimi, takıma zarar verdiğimi hissedersem kendim giderim demez zaten.

Bugün sevinir, yarın puan durumuna bakar yine kudurur kuşlar da.

Tam gaza gelmişken önümüzdeki iki haftada bir puan kaybı taraftarı daha da çileden çıkarır.

şu maçta sadece 3 puan kaybetmedik.feneri hem şampiyonluğa hemde havaya soktuk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt