STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayin fenerbahcede de hicbir nane yok. Bugun kendi salakligimizdan kaybettik. Bu deplasmalarda buldugun pozisyonlari atmak zorundasin. Ayrica 80 dk.da bu kadar aptalca bir gol yenmez. Ben hoca olsam takima bu golu izletip izletip dayak atarim. 1 puanin bizi sampi... yaptigi yerde sen nasil 80 dk,da 3 e 2 yakalinirsin?

Ben Hamza hoca falan bilmem. Kendi oyuncularimizin malligindan kaybettik bu maci

En büyük eksimiz oyuncularımızın çoğunun ağır olmasıdır. Şuan Alper gibi bir oyuncumuz bile yok. Her ne kadar Alperi beğenmesekte rahat çalım atabiliyor. Bizde bu şekilde adam geçebilecek tipte neredeyse hiç oyuncu yok. Bundan dolayı topu taşımakta çok zorlanıyoruz. Gelecek sezon kesinlikle Selçuk ve Hamit gibi adamlar kadroda olmamalı.

sakin olun şampiyon biz olacağız sadece işimizi zorlaştırdık o kadar şampiyon olup kadroda hazır yabancı sınırıda kalkmışken büyük bir temizliğe gitmeliyiz boşta olan kaliteli yabancıları topla eldekileri şutla zaten sözleşmesi biten bir çok kişi var
Sağ bek stoper orta saha kanat forvet en az 5 transfer lazım.

Muslera
Transfer chedjou transfer telles
Melo transfer
Transfer Sneijder takım içinden biri
Transfer

İyimser tablo bu..

Emenike, Sow, Kuyt, Diego oynuyor.Gökhan, Caner hatta Egemen bile full ileride bir tane kontramız yok bu nasıl sistem.

Hadi bakalım geçmiş olsun..

bu fenerde bir cacık yok yenemediysek oyun içi salaklığımızdan ve kötü kadro tercihinden aha buraya yazıyorum konuyu uplatacağım 4 2 3 1 ile bjk karıköyde fenere vurduğunda

tek 1 avantajımız var zor deplasmaların cogu gitti ve psikolojik olarak bizi yoran fener deplasmanı ilk haftalarda aradan çıktı

son haftalar kalsaydı şampiyonluk hayal olabilirdi

Muslera
Melo transfer
Transfer

İyimser tablo bu..

Aynen renktaş. Şuan ki kadromuz gerçekten çok yetersiz. Özellikle beklerimiz rezalet. Gökhan Gönül ve Caner bizde olsaydı oyun kalitesi olarak birkaç level atlardık.

Tam fb oyundan duserken oyunu almışken saçma bi gol yedik Muslera gibi kalecinin o topu cıkarması lazımdı. Snejder le Burakda çok etkısızdı.

ah beee toteme başladığımdan beri ilk defa yenilldik

şans yasin atsa devam edecekti :)

Ya Bruma kim arkadas herkes Bruma oyuna girmeliydi yazmis. Brumanin kendine hayri yok henuz bize macmi kazandiracakti kadikoyde? Bu derbiyi hoca kaybetmedi futbolcular kendi salakliklarindan kaybetti acin maci bir daha izleyin. Yedigimiz golu benim aklim hayalim almiyor. Bu kadar basit ve sacma gol nasil yenir?

Muslera
Melo transfer
Transfer

İyimser tablo bu..

transfer komitesine işi bilen adamlar gelsin kulübü soymak yerine yüceltmek isteyen bir yönetim gelsin çok rahat bonservissiz iyi bir takım kurulur eksik çok katılıyorum tek 5 değil alternatif as takımı zorlayacak isimlerde şart başarı böyle gelir 5 değil 10 transfer lazım en az

Burağın asirtmadinda top harbiden nasıl garip bir hal alıyor

Ya Bruma kim arkadas herkes Bruma oyuna girmeliydi yazmis. Brumanin kendine hayri yok henuz bize macmi kazandiracakti kadikoyde? Bu derbiyi hoca kaybetmedi futbolcular kendi salakliklarindan kaybetti acin maci bir daha izleyin. Yedigimiz golu benim aklim hayalim almiyor. Bu kadar basit ve sacma gol nasil yenir?
brumalık bir iş yoktu bugün umutla takımın kimyası bozuldu muslera sabri ched hakan telles hamit selçuk emre olcan sneijder burak 11 i ile çıksaydık hem orta sahayı sağlam tutar hemde kontralarla işi bitirebilirdik malesef hamza hoca fanteziye kaçtı

koraydan stoper olmaz boşuna oynatmaya gerek yok.beğenmediğimiz semih ilk çıktığında bile daha iyi oynuyordu ki şike sezonuydu yani baskı çok daha fazlaydı.

Aynen renktaş. Şuan ki kadromuz gerçekten çok yetersiz. Özellikle beklerimiz rezalet. Gökhan Gönül ve Caner bizde olsaydı oyun kalitesi olarak birkaç level atlardık.
Fener'in kadrosu çok daha kaliteli diyenlere ne diyeyim bilemedim.

Bize göre artıları 21 oyuncudan oluşan kadroları var. Topuz ve Kesimal'ı saymazsak 19. Oyuna girecek, çıkacak isimleri belli. Sakatlık yaşamıyor şerefsizler, yoksa iş yapamayacak hale gelirler bu dar kadroyla.

Bizde Çamdal'ıydı bilmem nesiydi derken uzun süreli kontrat sahibi bir sürü boş oyuncu var ve bunlardan tamamen kurtulmamız zor görünüyor. Bir şekilde sınırsız yabancı fırsatıyla çoğu leş gönderilmeli.

Bugün transfer gereken mevkileri gördük. İlk 11'e 5 transfer lazım.. yedekleri de bi şekilde hallederiz ama iş bilenler gelmeli artık.

Premier ligin La liganin sifresiz kanallarda yayinlanmaya baslamasi bize en buyuk kotuluk oldu. Taraftar chelsea gibi atletico gibi sagdan soldan yardiralim her pasimiz isabetli olsun istiyor.

Arkadas senin sag kanadinda umut bulut oynuyor. Onun arkasinda sabri oynuyor.

Dunya capinda cok vasat Turkiye icinse bence en iyi ucuncu kadroya sahibiz. Beklentilerle tutarsiz degil aslinda. Sag kanadinda Umut Bulut ve Sabri ile oynayacan. Takimda bir tane calim atan oyuncun olmayacak. Ama sonra fenere kadikoyde yenildik diye ortaligi atese vericen. Oyle bir dunya yok ne yazik ki.

Bu takimin bu sene formasi sampiyon olucak oyuncular degil yada oynanan oyun degil.

o değilde burak yılmazın aşırtmasına tekrar baksanıza :) fizik kurallarına aykırı gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt