STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin tek kullana bildigi KANATLAR .. Caner/Gokhan durdurulursa fener zaten bir cacik yapamaz

Şu serefsiz takımın gerizekalı forvetlerinden gol yemeyi nasıl başarıcaz çok merak ediyorum.

çok değişik şeyler olacak. biz kazanırsak çok fena olay çıkarır taraftarları fb zaten kötü 2 haftadır büyük bir ceza da alırlar bir kazansak her anlamda bitecekler

Umarim oyuncular bu macin ayagimiza gelen cok büyük bir firsat oldugunun farkinda olurlar.

Belki böyle bir firsat bir daha ayagimiza gelmez. Artik su laneti bitirsinler.

En kötü senaryoda bile (Allah korusun), liderlik devam eder, ancak sanslar esit olur.

Dolayisiyla bu firsati kacirmayalim ve arayi acalim artik yavas yavas.

Kazandığımız takdirde oluşacak 7 puanlık farkın kapanması iyice güçleşir. Ne olursa olsun iyi hazırlanıp, kazanma düşüncesiyle maça çıkmamız gerekir. Bu maç yatalım 1 puan alalım havasında olursak o maç başlamadan bitmiş demektir. Oyuncularda bunun farkındadır. Özellikle Sneijder'in ayrı bir motive olacağını düşünüyorum. Şansı da yanında olursa iyi bir skorla ayrılabiliriz sahadan.

Bunlarin sonraki ic saha maci Besiktas ile degil mi? Zaten küfür sinirindalar ve bize yüzde yüz küfür ederler.
Besiktas maci seyircisiz olur

Yenersek o kadar şey kazanıcazki kalan maçlar içerde en az 40bin kişiye oynarız şampiyon olursak 30m civarı para kasaya girer yeni yönetim gelicek zaten artı yabancı sınırı değişti herşey bizim lehimize olucak tam tersi senaryoyu da rakibe yaşatıcaksın her yönden dönüm maçı resmen

bu maç tamamen psikolojik maç yıllar boyunca fener topçuları ve taraftarının düşüncesi hep aynıdır

varsın şampiyon olmayalım ama gsyi yenelim yeter

bu maçı kazanmak zor bana göre şans yanımızda olursa 1 puan alsak bile yeter bize

adamlarda gerizekali degil, maçta sürekli sn10'i durdurmayi çalisacaklar.

o yüzden kanat oyuncular çok öneml olacaklar

EVmd2g.jpg

Bunlarin sonraki ic saha maci Besiktas ile degil mi? Zaten küfür sinirindalar ve bize yüzde yüz küfür ederler.
Besiktas maci seyircisiz olur

Beraberlik alirsak (Galibet de zatenBANKO :D ) kadiköy YANAR. ve fener havlu atar..bjkmaci seyirci gelir gelmez farketmez.

@TekYurekcom Basket macinin son 5dksnda olanlar futbolda da alenen baslicak artik, herkes hazirlikli olsun..Calismalar coktan baslamistir

1 gol kesin yeriz (her mac oldugu gibi)

Onemli olan ne zaman ve kac tane gol atacagimiz :)

Fener handikap yapar.

Anlayan anladi :)

İlk 20 dakikada 2-0 geriye düşeriz adamlar hayvan gibi oynarken bizimkiler kız gibi oynar.

ara ara umutlu,bazen de ümitsiz yorumlar görünce şaşırmayın.bu derbinin piskolojisi hep bu şekilde..açıkçası bi beraberlik bile alamayacaksak,şimdiden yazıklar olsun.tabi ki pek bişey kaybetmeyiz.dün gece de söyledim bunu.ama artık yani...

beklenti var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt