STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ve akıllı oynayalım sahadan sileriz fb yi. 1 puana fit olmamalıyız.

Rehavet falan olmaz merak etmeyin, Hamza hoca bu konuda çok başarılı (Gençlerbirliği maçı hariç)..

Bana yardım edin beyler ben zaten psikolojisi bozuk bir adamım ben bugünden başladım kafamda oynamaya maçı ve aklımdan hiç çıkmıyor aklımdan çıkmıyor napcaz olum.
Hocam hiç sorma, dünden itibaren durmadan kafamda derbiyi oynatıyorum. Yenmemiz halinde orada kupa kaldırmak gibi birşey olacak yine. Çok pis gerildim. Allah yardımcımız olsunlar renktaşlar.

Korkmayin, yeter.

oyuncular korkarsa yine klasik yenilgi olur

Onlar hem serinin bitmesinden hem de lige havlu atmaktan korkarken bir puana razı olmamalıyız. Böyle bir fırsat kolay kolay gelmez.

Fb-başakşehir-kasımpaşa şu üç maçta 7 puan yaparsak önümüz açık.

Bu maçı kazanırsak hem fb hem bjk moral olarak çöker, lige havlu atarlar. Ölümcül darbeyi vurmak bizim elimizde. Hakem oyunu olmazsa tabi.

Bence Feneri yakin zamanda bir daha bu durumda yakalayamayiz.

Korkmayin lan savasin terinizin son damlasina kadar. Hamza hoca sen de Balta yi mutlaka oynat!

antu enstantanelerine bakmak için girdiğimde üyeliğimin silinidiğini farkettim, sanırım uzun süre girmediğimden. Tekrar burada olmak iyi oldu.

Bu maça gelirsek umarım 90. dakikaya kadar yüksek heyecan olur ve istediğimizi alırız...Beraberliğin bile mükemmel olacağı maçda kazanmak için birşeyler yaparsak, Bjk maçında ki gibi oynarsak galibiyet alabiliriz. Caner ve Gökhanı oynatmamak lazım

Aslında tam kadıköy uğursuzluğınu yıkacak zaman. Moral avantajı bizde puanavantajı bizde ve yıllardır ilk kez fener kadıköye gergin geliyor. Dalga geçecek halleri yok. Fenerin tek avantajı var oda sertlik. Sert oynuyotlar bizde aynı şekilde karşılık verirsek maç ortada olur. Yok bizimkiler tırsak oynarsa işimiz yaş

duygun da cemaate sallayip durmasin biraz provokatif açiklamalarda bulunsun, oyunculara moral ve gaz versin

biraz faydasi olsun

Hakemi etki altına almanın tam zamanı aslında şimdi. Bu maçı kazanırsak lig patlayacak, maça çıkacak hakemin bilinç altında bu hep olacak o yüzden sakat bir durum var. Federasyondan özel talimat alacaktır fbyi kollamak için. O yüzden şimdiden hakemi maçı adil yönetmeye çağırmalı bizim yöneticiler.

muslera

sabri chedjou hakan telles

emre hamit selçuk olcan

sneijder

burak

şampiyonluk maçı resmen yenilirsek işler tersine dönebilir ne yapıp edip almamız lazım sonrası çok kolay olacak

Hocam hiç sorma, dünden itibaren durmadan kafamda derbiyi oynatıyorum. Yenmemiz halinde orada kupa kaldırmak gibi birşey olacak yine. Çok pis gerildim. Allah yardımcımız olsunlar renktaşlar.
Volkancim birde bende panik bozukluk var bir aşırı sinirliyim Allah yardımcım olsun yani olsun bitsin istiyorum hemen.

Kazanırsak:
54
48
47

Berabere kalırsak:
52
48
48

Not: Puanlar maç bittiği andan itibarendir, bjk'nin Sivas deplasmanı eksik.

Akıllı olmalıyız.

Yen ve şampiyon ol bu kadar koca sezon bir maça bürünecek gidip fişi çekmek lazım.

Kazanmak için sahada olmalıyız. Kazansak bile lig bitmiyor ve bu maçtan alınacak 3 puan asla belirleyici olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt