Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
Balta-Zan-Chedjou-Sabri
gibi geri dortlu denesek acaba nasıl olur? tek silahlari duran toplar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balta-Zan-Chedjou-Sabri
zan'i tribune bile koymam , adam kac aydir yatiyor sen derbide sahaya suruyon
Umut'un beyni o kadar çalışıyor yapacak birşey yok :red: Bir de tabi bu maçta ilk 11 oynayamayacağını çok iyi bildiği için böyle konuşuyor olabilirUmut'un açıklamaları canımı sıktı. Puan farkını yeterli görüp, rehavete kapılmak hiç işimize gelmez. Elimizde fişi çekme imkanı varken, ''kazanmamız gereken bir maç değil'' ne demek yahu.

Umut'un açıklamaları canımı sıktı. Puan farkını yeterli görüp, rehavete kapılmak hiç işimize gelmez. Elimizde fişi çekme imkanı varken, ''kazanmamız gereken bir maç değil'' ne demek yahu.
Aciklama olarak taraftara ters gelebilir, ama maca rahat cikma anlaminda dogru bir yaklasim olabilir.
Bize özellikle Kadiköy´de baski iyi gelmiyor. Yani bu maca öyle iyi hazirlanmamiz lazim ki her yönüyle, psikoloji de listenin en basinda olmali.
Genc oyuncularla cikiyorsun olmuyor, tecrübeli oyuncularla cikiyorsun olmuyor, kaliteli kadroyla cikiyorsun olmuyor. Farkli birsey yani bu.
Oyun ve kadro kalitesi anlaminda Fenerbahce´den korkmamiz gerekmiyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Arena´da da kanitliyoruz zaten hep.
Catir catir oynayan Besiktas´i deplasmanda yendik. Dogru anlayisla Fenerbahce´yi de yenebiliriz. Yeter ki sinirler bosalmasin.
Fenerbahce cok baskili baslayacaktir. Bunu atlatirsak onlar oyun disiplininden kopacaktir diye düsünüyorum.
Bu esnada gol bulursak, atmosferi lehimize cevirebiliriz.
Bu kadar basit :k19:Maça rahat çıkma anlamında müspet etkisi olabilir evet. Bu konuda hak veriyorum. Fakat ''Türk'' futbolcusunun kafa yapısını az çok hepimiz biliyoruz. Bu açıklama bana fazla rehavet kokan bir açıklama olarak geldi. Misal bu açıklamayı Sneijder yapmış olsa bu kadar canım sıkılmazdı.
Maça rahat çıkma anlamında müspet etkisi olabilir evet. Bu konuda hak veriyorum. Fakat ''Türk'' futbolcusunun kafa yapısını az çok hepimiz biliyoruz. Bu açıklama bana fazla rehavet kokan bir açıklama olarak geldi. Misal bu açıklamayı Sneijder yapmış olsa bu kadar canım sıkılmazdı.