STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balta-Zan-Chedjou-Sabri

gibi geri dortlu denesek acaba nasıl olur? tek silahlari duran toplar

Bu maç Hamza hoca içinde ayrı bi önem taşıyor. Kadıköyde galip gelirsek yıllar sonra kazanan takımın hocası olarak adını tarihe yazdıracak. Orada alınacak galibiyet şampiyonluk demek. Hamza hocanın kazanmamız durumunda gelecek senede başımızda olmasını kesinleştirecek bir maç aslında. Ben ümitliyim bu sefer..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

başka maçlarda denenmeyen kombinasyonların fener maçında deneneceğini düşünmek çok anlamsız

Kontrollü oynamamız lazım ama Chedjou ve Koray ikilisi çok dengesiz.Sol bekte Telles oynamalı derbilerde iyi oynuyor.

tap

Umut'un açıklamaları canımı sıktı. Puan farkını yeterli görüp, rehavete kapılmak hiç işimize gelmez. Elimizde fişi çekme imkanı varken, ''kazanmamız gereken bir maç değil'' ne demek yahu.

Umut'un açıklamaları canımı sıktı. Puan farkını yeterli görüp, rehavete kapılmak hiç işimize gelmez. Elimizde fişi çekme imkanı varken, ''kazanmamız gereken bir maç değil'' ne demek yahu.
Umut'un beyni o kadar çalışıyor yapacak birşey yok :red: Bir de tabi bu maçta ilk 11 oynayamayacağını çok iyi bildiği için böyle konuşuyor olabilir :asd:

Aciklama olarak taraftara ters gelebilir, ama maca rahat cikma anlaminda dogru bir yaklasim olabilir.

Bize özellikle Kadiköy´de baski iyi gelmiyor. Yani bu maca öyle iyi hazirlanmamiz lazim ki her yönüyle, psikoloji de listenin en basinda olmali.

Genc oyuncularla cikiyorsun olmuyor, tecrübeli oyuncularla cikiyorsun olmuyor, kaliteli kadroyla cikiyorsun olmuyor. Farkli birsey yani bu.

Oyun ve kadro kalitesi anlaminda Fenerbahce´den korkmamiz gerekmiyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Arena´da da kanitliyoruz zaten hep.

Catir catir oynayan Besiktas´i deplasmanda yendik. Dogru anlayisla Fenerbahce´yi de yenebiliriz. Yeter ki sinirler bosalmasin.

Fenerbahce cok baskili baslayacaktir. Bunu atlatirsak onlar oyun disiplininden kopacaktir diye düsünüyorum.

Bu esnada gol bulursak, atmosferi lehimize cevirebiliriz.

Aciklama olarak taraftara ters gelebilir, ama maca rahat cikma anlaminda dogru bir yaklasim olabilir.

Bize özellikle Kadiköy´de baski iyi gelmiyor. Yani bu maca öyle iyi hazirlanmamiz lazim ki her yönüyle, psikoloji de listenin en basinda olmali.

Genc oyuncularla cikiyorsun olmuyor, tecrübeli oyuncularla cikiyorsun olmuyor, kaliteli kadroyla cikiyorsun olmuyor. Farkli birsey yani bu.

Oyun ve kadro kalitesi anlaminda Fenerbahce´den korkmamiz gerekmiyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Arena´da da kanitliyoruz zaten hep.

Catir catir oynayan Besiktas´i deplasmanda yendik. Dogru anlayisla Fenerbahce´yi de yenebiliriz. Yeter ki sinirler bosalmasin.

Fenerbahce cok baskili baslayacaktir. Bunu atlatirsak onlar oyun disiplininden kopacaktir diye düsünüyorum.

Bu esnada gol bulursak, atmosferi lehimize cevirebiliriz.

Maça rahat çıkma anlamında müspet etkisi olabilir evet. Bu konuda hak veriyorum. Fakat ''Türk'' futbolcusunun kafa yapısını az çok hepimiz biliyoruz. Bu açıklama bana fazla rehavet kokan bir açıklama olarak geldi. Misal bu açıklamayı Sneijder yapmış olsa bu kadar canım sıkılmazdı.

Maça rahat çıkma anlamında müspet etkisi olabilir evet. Bu konuda hak veriyorum. Fakat ''Türk'' futbolcusunun kafa yapısını az çok hepimiz biliyoruz. Bu açıklama bana fazla rehavet kokan bir açıklama olarak geldi. Misal bu açıklamayı Sneijder yapmış olsa bu kadar canım sıkılmazdı.
Bu kadar basit :k19:

Mutlaka öyle ama Kadiköy maclari icin "su dogru bu yanlis" demeyi biraktim gercekten.

Aslinda Hamza hocanin Akhisar´a oynattigi "pas, ani atak" tarzi futbol, bu mac icin dogru tercih olabilir.

Ama sadece bu mac icin yeni bir sistem, anlayis denemek ne kadar faydali olur onu da bilmiyorum.

Ben bu maci gercekten kafamda oynayamiyorum. Ne kadar ters seyler varsa bizi buluyor Kadiköy´de.

Vururlar, birinin kicina carpar affedersiniz, birsey olur vs. Hep aynisi

Beraberlik icin sahaya çıkan 3 takım var son 1 aydır. Bu 3 takıma toplam 7 puan kaybedip 2 puan aldılar. Ligin baronlarının bu maça el atmayacağını düşünmek iyimserlik olacaktır. Fenerle berabere kalmak hakemi de yenmek için sahaya çıkmalıyız. Akhisar beraberlik için çıkıp yenebiliyorsa biz de yenebiliriz. Öyle delikanlılık sökmez bu maçlarda :)

Sabri Chedjou Hakan Telles

Geri4 lü görebiliriz

Duran toptan gol yememek için tüm önlemleri almalıyız. Takım boyunu artırmalıyız bir şekilde. Bu çok kritik.

Anladım Koray genç cocuk heyecanlandırıyor bizi ama derbide kadroya cıkacak seviyede değil henüz neye göre kadroya yazıyorsunuz.

Açın erciyes'in attığı golü izleyin misal, chedjou'nun kontrolündeki adama koşuyor arkasını bırakıp. böyle dalgınlıkları cok fazla, heyecan yapıyor.

Eğer rahat rahat şampiyon olmak istiyorsa oyuncularımız fbyi yenip saf dışı bırakmalılar
gerçi fark artınca rehavette artıyor ama
hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt