STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sikeci şerefsiz haysiyetsiz pisliklere güzelce bi çakacaz arkadaşlar relaks.

ya olay aslında birazda kafada bitiyor. yıllarca bu stada yenilgi düşüncesiyle gelip yenildik. son yıllarda bu biraz değişti ve orada beraberlik aldığımız çok maç oldu artık beraberlik değil galibiyet düşüncesiyle maça gitmemiz gerekiyor. oyuncuların hocanın ve tüm herkesin maçı kafasında oynatıp kazanırız telkinini yapması gerekiyor. ben mesela kafamda maçı oynatıyorum ve sneijder ile burakın 2 gol attığını görüyorum. bazen 1-2 kazanıyoruz bazen 0-2 bazende 2-2 berabere bitiyor.
sahadaki duruma gelince fbnin büyük 2 silahı var sertlik ve duran top. sertlikte onlara karşılık vermemiz lazım. duran top içinse ekstra önlem almamız gerekir. burada ceza sahasında alves ve egemenin faullü mücadelesine dikkat etmek gerekir. egemenin gol attığı tüm maçlarda faul yaptığı görlüyor. duran toplarda ceza alanında seken toplarda geriden sert şut çeken oyuncuları var onlara dikkat etmek gerekir. bizim kazanma silahımız ise her durumda hızlı hücuma dayanıyor. yerleşik savunmada fenere gol atmamız zor. o yüzden orta sahada kapılan toplarda hamit ve selçukun paslarında yasin ve brumanınhızla topu alıp rakip kaleye gitmesi gerekiyor sonrada sneijder ve buraka pas atıp onların skor yapmasını beklemek gerekir. bu hızlı hücumlar sayesinde caner ve gg de savunmadan çok çıkamayacak ve ekstra yorulacak. özellikle gg yorulunca çok etkisiz kalıyor. yasin onu yormalı 60tan sonrada tellesi alıp fbyi oradan bitirmeliyiz. benden taktikler bu kadar :)

Muslera
Sabri Chedjou Hakan B Telles\Olcan
Hamit Selçuk
Bruma\Yasin S10 Telles\Olcan
Burak

Olcan son maçlarda beke çekildikten sonra hücum anlamında güzel işler yapsa da savunma da aksıyor,Telles ise son maçlarda oyuna sonradan girip takıma hareketlilik kattı ancak sol açık gibi oynadı bu maçlarda.Bence Olcan ve Telles arkalı önlü oynayıp zaman zaman kendi aralarında yer değiştirebilirler.Mesela Olcan sol bekte başlayıp aksarsa Telles o bölgeye kayar Olcan ise sol açık mevkisine geçer.Böylelikle maç içinde bir hamle hakkımız olur.
Yasin ve Bruma konusuna gelirsek Yasin son zamanlarda çok formda ve Bruma dan daha hazır.Benim tercihim Yasin olurdu ama Telles ve Olcan ın arkalı önlü oynama ihtimaline karşı Yasin sağ kanata kaymak zorunda kalır.Açıkçası sağ kanatta nasıl oynayacağı konusunda kafamda soru işareti var.Bruma nın da bu maçta etkisiz olacağını düşünsem de oyuna sonradan girip takıma hareketlilik katar diye düşünüyorum.
Ayrıca Koray ı beğenen ve seven biri olarak bu maçta yedek bırakılması düşüncesindeyim çünkü Hakan Balta hem tecrübesiyle hem de şikecilere karşı iyi maçlar çıkarttığı için bu maçta oynaması daha iyi olur,ayrıca Koray ın olası bir hatasında maalesef taraftarımız Koray ı harcar

Bizim takımda çirkef oyuncu yok.Fener'de Bekir,Sow ve Topal dışında hepsi çirkef.Derbilerde lazım böyle adamlar.

Ayrıca Cüneyt'in adı çok sık geçmeye başladı.Tüm derbilerimizi bu adama vermeleri saçmalık olur.

yenme ihtimalimiz %80 . hamza hoca takımı atak oynatırsa yenmemiz garanti. iso eagle korkak oynatıyor feneri, yine öyle olucak; kapanalım 1 gol atarız mantığıyla çıkacak maça. eğer biz de çekingen çıkarsak hakemle seyirciyle vs bunlar biz gol atar. bugüne kadar kadromuzun kalitesiyle buraya kadar geldik. şimdi hamzaoğlu'nun hocalığı ortaya çıkacak. yenmemiz için bütün koşullar sağlandı, ortam hazırlandı. eğer hamzaoğlu kapanırsa yazık olur. berabere bitmez.

Hamza hocanın onbirini merak ediyorum.

Defans Chedjou-Koray mı olacak yoksa Semih mi ?
Sol bek Hakan Balta mı Olcan mı Telles mi ?
Orta saha Selçuk-Hamit mi yoksa Dzemaili mi ?
Kanatlar Yasin mi Telles mi yoksa Olcan mı ?

sizce nasıl olur ?

Hamza hocanın onbirini merak ediyorum.

Defans Chedjou-Koray mı olacak yoksa Semih mi ?
Sol bek Hakan Balta mı Olcan mı Telles mi ?
Orta saha Selçuk-Hamit mi yoksa Dzemaili mi ?
Kanatlar Yasin mi Telles mi yoksa Olcan mı ?

sizce nasıl olur ?

bence
muslera
sabri..chedju..balta(koray)..olcan
bruma...selçuk..hamit..yasin
.......sneijder...burak

11 iyle başlıcaz. koray-balta tercihinde hoca kararsızdır ama ben olsam baltayı tercih ederim neden derseniz bu maçta fener çok pres yapacak koray pres altında bocalıyor top kaybı yapabiliyor balta daha tecrübeli ve doğru tercih olur. ayrıca koray baltadan hızlı da değil genç olmasına rağmen. telles sonradan yasin yorulunca oyuna girecek ve fişi çekecek :) bruma kesin oynayacak çünkü hoca onu dinlendirdi manisa maçında. oLcan tercihi çok eleştirilecektir hocanın ama olcanın savunmasının tellesten kötü olduğunu düşünmüyorum bari hücuma katkısı olur en azından.

Bu maçta içimde bi rahatlık var neden bilmiyorum
kazanacağımızı sanmıyorum ama her seneki gibi bir duygu yok.

Bizim takımda çirkef oyuncu yok.Fener'de Bekir,Sow ve Topal dışında hepsi çirkef.Derbilerde lazım böyle adamlar.

Ayrıca Cüneyt'in adı çok sık geçmeye başladı.Tüm derbilerimizi bu adama vermeleri saçmalık olur.

Hırs ve Çirkeflik arasındaki ince çizgiyi abartmamak lazım .

Sanki kazanacakmışız maçı gibi geliyor. içime böyle doğuyor.

Yetkili birim amirlerine sesleniyorum:Dolar ve saray maliyeti konulu başlıklara mesaj yazma yetkiniz yok deniliyor.Biz bu ülkenin vatandaşı değilmiyiz?Buna acil bir çözüm bulursak iyi olur.Şimdiden teşekkürler.

Arda Yilmazz Ne oldu? Çift haneli geride gideriz, bi bitmediniz falan diyordun kardeş. :) Şimdi sesin soluğun çıkmıyor hiç.

zmyA6g.png

Yenilsek bile puan farkı ile liderliğimiz devam edecek.Bütün mesele yenilmemekten geçiyor.Biz bunlara her türlü çakarız.Şikeiciler,emin olun bizden daha fazla çekiniyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt