STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilsek bile sampiyonluga inanmaya devam edecegiz Hamza Hamzaoglu sayesinde.

Ama bu maçi artik yenmeliyiz

eger kadiköyde birseyler yapmak istiyorsak, hemen macin basinda full pres uygulamamiz gerek ki adamlari sok edelim ve oyunlarini bozalim ilk 20 dakika gol yemeden atlatirsak bizim icin daha kolay olacak.

Cünkü genelde fenerbahce bize karsi hep cok erken gol buldugu icin takim olarak dagliyoruz ve kaybediyoruz.

Buyuk maclari buyuk oyuncular kazandirir. Bu kesin bir olay. Alexin tek basina aldigi en az 4-5 tane derbi vardir. Gecen maci sneijder aldi tek basina. Burada yazilan 11 lere bakiyorum yasinle brumayla falan bu is olmaz. Burakta buyuk oyuncu degildir. Bizde bir tane buyuk oyuncu var o da sneijder. Diger oyuncular asagi yukari ne yapar kestirebiliyorum. Sneijderi kestiremiyorum.

En buyuk artimiz rakipte bir tane dahi buyuk oyuncu yok.

"Yenilsek bile" demeyelim artık. Futbolcularda böyle söylüyor, beni korkutanda bu zaten.

Gören de sanacak 1 hafta kala var bitime,öyle 1 puan önde kalacağız.Yenildin,bir kez de berabere kaldın mı adam önünde işte.

Aynen, ki derbiyi kazanan Fenerbahçe o moralle ve Aziz'in operasyonlarıyla kalan maçlarda seriye bağlar. Biz zaten baya kırılgan bir yapıdayız, Başakşehir'i bile yenebileceğimizin garantisi yok, tepetaklak gidebiliriz

Şampiyon olmak istiyorsak o pislik yuvasından 3 puanı alıp döneceğiz

bu sefer içimde bir his var yeneceğiz bu sefer önceden hep yeniliriz diyordum ama bu sefer farklı rahat gideceğiz

Bana beraberligi verseler hemen alirim. Ben şampiyonlugu düşünüyorum.

Topu net şekilde eliyle topu dışarı taşımış lan spiker ve yalaka yorumcu nerenizle görüyorsunuz?

Ayı topu alıp eve götürseydin

Sent from my iPhone using Tapatalk

şu fenerli arkadaş burda yok herhalde.rahat rahat yazabiliriz:)

Bence oyuncularımız fb'deki oyunculardan çekiniyorlar. Özellikle Emre ve Volkan'dan. Nedenini anlamıyorum ama öyle.

O yüzden çekingen bir oyun sergiliyoruz orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt