STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tansiyonu artırmadan döşememiz lazım tansiyon artınca bu kuşlara yarıyor

Bruma yla çıkmazsak ofansif anlamda çok düz kalmazmiyiz her pozisyonda Sneijder in ayağına bakacağız yasin Olcan telles hangileri oynarsa oynasın ceza sahasına giren oyuncular değil bunlar topla içeri hareketlenen tek kanadimiz Bruma istediği kadar yetersiz olsun

Brumanın sonradan girmesinden bahsetmiştim

Bence sağ ileride Olcan başlasın sol geride Telles

Olcan yerinede ikinci yarı Bruma girer

bencede sabrinin önünde brumayla başlanmalı bu ikili yasin olcan kadar uyumlu degil aslında

ama eğer brumayı oynatmazsak caner çok rahat çıkabilir unutmayalımki caner orjinal bek degil defansı zayıf yani brumanın olması bize + olabilir.

bu maça kontrollü oyun anlayışlı çıkarsak beraberlik şansı bile yok erciyes maçı gibi 90 dk önde basmalıyız.

Bruma yla çıkmazsak ofansif anlamda çok düz kalmazmiyiz her pozisyonda Sneijder in ayağına bakacağız yasin Olcan telles hangileri oynarsa oynasın ceza sahasına giren oyuncular değil bunlar topla içeri hareketlenen tek kanadimiz Bruma istediği kadar yetersiz olsun

Fizik olarak yetersiz kalır ve en önemlisi, diyelim brumayla kontraya çıktık sence gol olma ihtimali ne anadolu maçlarında bunu idare ediyoruz ama bu maçlarda pozisyona girdiğinde atacaksin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fizik olarak yetersiz kalır ve en önemlisi, diyelim brumayla kontraya çıktık sence gol olma ihtimali ne anadolu maçlarında bunu idare ediyoruz ama bu maçlarda pozisyona girdiğinde atacaksin

Bruma ile kontradan gol bulma oranı düşük olabilir bende farkındayım peki Bruma olmadan kontraya çıkabilir miyiz acaba bu yönden Bruma ile baslanabilecegini düşünüyorum

Bruma ile kontradan gol bulma oranı düşük olabilir bende farkındayım peki Bruma olmadan kontraya çıkabilir miyiz acaba bu yönden Bruma ile baslanabilecegini düşünüyorum

Bence çıkarız en kötü şey eğer pozisyon bulup kaçırırsak bu hem bizim takımı kötü etkiler yine kazanamiyacagiz derler karşı tarafı daha hirslandirir

Bizim için 34 lig maçından biri. Fenerbahçe için cl finali

Bizim için 34 lig maçından biri. Fenerbahçe için cl finali
Bu salaklara sorsalar şampiyon mu olmak istersiniz yoksa ligde iki defa Galatsarayı (ya da en azından Kadiköyde Galatasarayı) yenmek mi istersiniz diye. Bunlar düşünmeden ikinci seçeneği seçer.

Adamların hayatı Galatasaray olmuş. Bu sene çok rahatım, son 10 senede hep tedirgindim Kadıköy maçları öncesinde.

Bence bu sene çakacağız bu köpeklere.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
eğer oyun disiplininden kopmazsak bizim için iyi bir maç olacaktır bu maç kanatlar yerine dikine futbol sergilersek galip geleceğimizi düşünüyorum

Bu salaklara sorsalar şampiyon mu olmak istersiniz yoksa ligde iki defa Galatsarayı (ya da en azından Kadiköyde Galatasarayı) yenmek mi istersiniz diye. Bunlar düşünmeden ikinci seçeneği seçer.

Adamların hayatı Galatasaray olmuş. Bu sene çok rahatım, son 10 senede hep tedirgindim Kadıköy maçları öncesinde.

Bence bu sene çakacağız bu sene bu köpeklere.

I am the one who knocks!

Bu bana bir anımı anımsattı 2005 2006 sezonunda fb ye 4-0 yenildiğimiz maç sonrasında belki o anın heyecanıyla belki içime doğarak Yanımdaki fb lilere kahvede biz şampiyon olacağız dedim , son denizli maçını da aynı kahvede izledim ( bu arada aslen denizliliyim UEFA da 2. Turdan daha büyük gururdu benim için ) bu adamlara ben size demiştim dedim dayak yiyeceğimi düşünüyordum aslında ;) olsun biz sizi 4-0 yendik nasıl olsa diye cevap aldım ;))))

Bu bana bir anımı anımsattı 2005 2006 sezonunda fb ye 4-0 yenildiğimiz maç sonrasında belki o anın heyecanıyla belki içime doğarak Yanımdaki fb lilere kahvede biz şampiyon olacağız dedim , son denizli maçını da aynı kahvede izledim ( bu arada aslen denizliliyim UEFA da 2. Turdan daha büyük gururdu benim için ) bu adamlara ben size demiştim dedim dayak yiyeceğimi düşünüyordum aslında ;) olsun biz sizi 4-0 yendik nasıl olsa diye cevap aldım ;))))

6-0 neysede biz sizi 4-0 yendik nedir :D:Dq

Cok tereddutte kaldim, acaba orta da Dzemaili ve Selcuk ile, sag acikta da Hamit ile mi basasak diye. Fakat Fenerbahcenin bize gore en buyuk artisi backleri bana gore. Bu yuzden Bruma ile baslayip Fenerin kanatlari otobana cevirmemesini saglmak gerekiyor...

Defansin gobeginde ise Koray yerine Baltanin oynamasindan yanayim. Koraya gore daha tecrubeli ve Kadikoyde gol sansi tutuyor..

Sakin Cemailiyi oynatmasin Hamzaoglu, iyi giden sistemi bozmaya gerek yok

Rakip Kadiköyde Fenerbahçe, 10 kisilik Manisa degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt