STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içimden bir his bruma oynarsa fena şeyler yapacak diyor. Defans göbekleri baya ağır bruma iyi yardırıyor ve penaltı ihimali yüksek gibime geliyor cüneyt eyyam yapmayıp adam gibi yönetirse tabi inşallah kazanırız..

Son düzenleme:
bruma oynarsa bku yeriz

Bruma şöyle maçlarda bir kendini bulsa tüm sezon öyle gider, inşallah dediğin gibi olur Kadıköy'deki kuşlar ağızları açık izlerler.

İnşallah brumayı seviyorum iyi kumaşı var biraz daha gelişmesi lazım üzerine koyarsa 2 seneye nani gibi bişey çıkabilir ortaya Çok süratli top hakimiyetide fena değil ama pasları ve şutu zayıf birazda oyunu okumayı öğrenmesi lazım takım oyuncusu olması lazım umarım geliştirir kendini ben umutluyum ondan. Maça gelecek olursak kolay kolay tahminde bulunmam ama nedense böyle bi his var içimde inşallah yeneriz bu adileri de 3 sene sesleri çıkmaz

1920523_827525083963430_8922274437402146388_n.jpg

Evet maçı izlememe kararı aldım.Yanlış anlaşılmasın totem motem değil.Takımımdan büyük oranda ümitlendiğim maçları izleyemiyorum.Yarın gece uyumayıp maç saati iyi bi uyku çekerim.Sonra buradan takip ederim inşallah hayırlı sonuçları.

Evet maçı izlememe kararı aldım.Yanlış anlaşılmasın totem motem değil.Takımımdan büyük oranda ümitlendiğim maçları izleyemiyorum.Yarın gece uyumayıp maç saati iyi bi uyku çekerim.Sonra buradan takip ederim inşallah hayırlı sonuçları.

Nasil uyyonuz mac saatinde ya
Bu arada Kirikkale'nin neresindensin

İnşallah kalktığında "Ne güzel koymuşuz be" dersin. :)

Diego ribası nasıl tutacaz :/

İsmail hoca bizi mahvedecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt