STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 2-0 veyahut 2-1 yeneriz diye düşünüyorum

çok abarttığımız için yenemiyoruz bir türlü

aksihar kök söktürdüyse bizim rahat yenmemiz lazım
akhisar maçında dünyaları kaçırdılar ..skor yanıltmasın .
bizim maçta o kadar kaçırmazlar. kötümser olmak istemiyorum ama guiza , kezman , selçuk şahin gibi adamları bile bize gol attı çok ballı bu şikeciler.

Eğer Fatih Terim taktiğiyle oynayıp hurra hücum edersek kaybederiz. Ama kontrollü bir oyunla kazanma ihtimalimiz yüksek. Çünkü biliyoruz ki, Şikeciler gol atmak için açık alan arıyorlar. Kapalı defansları açamıyorlar.

akhisar maçında dünyaları kaçırdılar ..skor yanıltmasın .
bizim maçta o kadar kaçırmazlar. kötümser olmak istemiyorum ama guiza , kezman , selçuk şahin gibi adamları bile bize gol attı çok ballı bu şikeciler.

Akhisara Karsi oynadiklarini bize Oynarsalar fark yerler.

Yasin -Bruma kanatlari ve Burak muthis kontra yaparlar

saat 18:00 da uyurum saat 22:00 gibi uyanip .. internetin basina gecerim ligtv sitesini acar bakarim neolmus diye . bu heyecana bakamam.

adamlarda öyle bir bal var ki, ne zaman ümitli gitsek bala-mala bi gol atıyolar maçın başında. Ondan sonra çıkar çıkarabilirsen. Kadıköy maçları taktik maçı değil psikoloji maçıdır. Bunu idrak edip önce buna göre hazırlanırsak yeneriz. 11 tane buz adam lazım bize.

Sonunda bende rüyamda gördüm bu maci.

90.dakikada 2-0 öne geciyorduk. Telles soldan ortaladi, Umut kafayla atti.
Cüneyt de amma uzatmalari oynatti, Kuyt farki 1'e indiriyordu. Kenarda baya itismeler vardi. 2-1 öndeydik, son saniyeler oynaniyordu, mac bitsin diye yerimde duramiyordum. Eboue, Chedjou fln yedek kulübesinden heyecanla takip ediyorlardi maci. Hakem bitis düdügünü calmadan rüyam bitti.

Eboue kadro dışı olduğu için rüya sana yalan söylemiş maalesef :(

Rüya tabircilerini konuya bekliyoruz

B_e4jeOW8AEG-FU.jpg

realist bakarsak .

Fenerin ; m.topal/caner/g.gonul/volkan/emre/selcuk/egemen . Gibi pc tayfasi Galatasaray mac'ina cok iyi asiliyor ve konsantre oynuyor .

Volkan ayisi bizim maclarda cikarmicak toplar cikariyor , Kadinkoy'de .

O yuzden bu mac 1-1 / 0-0 gibi bir skorla biter

İlk 15 dakika da bolca pozisyona girerler 1 tane falan sıkıştırırlarsa maç farka gider.

Bu maçı berabere bitirmemiz bile çok zor bana göre.
Hamit-Selçuk ortasahası ile ortasahayı Fener'e kaptırırız. Defansımızın da iyi olacağını söylemek güç.

Bu maçta Bruma gibi vasıfsız bir adamı oynatmaktansa Dzemaili'yi ortasahaya çeker anti-futbol oynarım. Yoksa hafif güçlü Bursa'nın bile üstünlük sağladığı takıma Fener'de çok rahat sağlar.
Kötü oyuncularımız var. Kadro yapılanmamız berbat.

26416286.jpg

DZEMAİLİ OYNAMALI.

Son düzenleme:
Yillarca su stada hurra diye cikiyoruz elde var 0 galibiyet.

Mourinho bile kendinden zayif olmasina ragmen guclu takimlara deplasmana anti futbol duzeniyle cikiyor arada 1 gol sikistirip maci alirsa aliyor.
Hagi ve Terim doneminde kontrollu cikip istedigimizi alip donduk.
Hedef gol yememek olmali. Jemal oynayip 2 ortasaha defansa yakin olmali. Hamit sag beki Dzemaili sol beke yardima gitmeli surekli.

Burcu Esmersoy: "Fenerbahçe bu maçı rüyasında alır. Onları yeneceğiz."

Olcan Adın:"Kadıköy'ü bana sorun. Baskı Fenere bile dönebilir. Bizim gibi profesyonelleri etkilemez. Bu sezon galibiyet özlemi bitecek"(AMK)

Mesela Olcan bu maçta banko olmalı. Bruma'nın yerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt