STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle 85'e kadar 2-2 gitsin maç sonra hakemler Burak'ın ofsaytını es geçsin ve 3. golü atıp maçı kazanalım, kudursun kanatlılar.

Semih oynayacak mı bu maçta? Uzun süreli sakatlıktan sonra ne kadar doğru olur bu maçta ilk 11 başlaması?

Semih haftalardir sakatti, mac eksigi var. Böyle önemi bir macta onu sahaya sürmek hem kendisi icin hem de bizim icin kötü olur.

Dzemaili de Manisa ya karsi ilk defa 90 dakika oynadi uzun bir süre sonra. Hamit den sag kanat olmaz artik, bunu görüyoruz 3 senedir. Ortada iyi Hamit simdilik.

Renkdaşım semih oynasında bakalım o zaman görelim inş bizleri yanıltır ve adam hakkını verdi deriz ama bu adam oynayacaksa eğer resmen korkmaya başladım tarihi bir skordan.Ama umarım iyi oynar ancak şunuda söylemeden geçemiyeceğim hamza hoca sakatlıktan çıkan bir oyuncuyu bu maça direk 11 de başlatıyorsa eğer forma hakkaniyetini kaybetmiştir ve oyuncuların lobisinin etkisi altındadır demektir.

1-2 alacağız beyler.
Sneijder'in golü var.
74. dakikada 2 takımdan biri gol atacak.

Kazanmamız halinde bjk'a da puan kaybederse eğer, lig erken kopabilir. Karaları bağladığımız bir sezonda rahat bir şampiyonluk elde edebiliriz. Ben orta sahada Hamit-Dzemaili ikilisinin oynamasından yanayım. Uzaktan atılacak etkili şutlar böyle maçlarda çok daha önemli. Hamit, Dzemaili, Sneijder, Olcan, Yasin bunlar etkili şutları olan oyuncular. Gereksiz paslardan uzak durup, fırsat buldular mı kaleyi şut bombardımanına tutmalılar. Tabi Dzemaili oynamaz büyük ihtimalle de ben fikrimi söylüyorum.

Sakatlıktan çıkmış tecrübeli bir Semih > Tecrübesiz son haftalarda kötü oynayan Koraydır.

Hakan oynasın en kötü.

semih oynasın diyen arkadaşlar uzun süredir takımın maçlarını takip etmeyip tatilde olanlar sanırım

semih kıytırık u20 macını ve kupa macını bile cıkaramıyor daha ayakta anca 45 dk durabiliyor

ama ona ragmen semih diyorlar,fener forumundakiler semih dese anlarım

Semih uzak dursun bu maç.

fenere 200 avro bastim,sanirim bu maci kaybetmeyecegiz

B_gh-ClUgAAm5h3.jpg

:asd:

Semihin maç eksiği var evet ama korayda bi semih kadar tecrübeli değil.Yani görende 6 ay sahalardan uzak sanacak altı üstü 1,5 ay.

Ne Semih ne Koray, stoperde Hakan oynamalı.

Rüyamda 4-0 yenilmiştik.Melonun yerine ben oynuyordum ve gayet de iyi oynuyordum.Tam gole giderken birisi ayağıma vurup topu kaptı ve o top da gitti gol oldu.2. golde de Taffarel tutukluk yaptı ve top ağır ağır kaleye girdi.Dakika 44de Guiza'ya tokat atınca kırmızı kart gördüm.Sonra stadı terk edip eve gitmek için minibüse bindim.(rüyamda bile Sabri gibi ferrarimiz yok)Minibüsden inerken de herkesi tembihledim maçta ben de oynadım,akşam tvden izleyin diye :)

11053144_908510679207628_7661512446026960839_n.jpg

FOTO | Başkan Prof. Dr. Duygun Yarsuvat, derbi öncesi son antrenmanda takımımızı yalnız bırakmadı.

Rüyamda 4-0 yenilmiştik.Melonun yerine ben oynuyordum ve gayet de iyi oynuyordum.Tam gole giderken birisi ayağıma vurup topu kaptı ve o top da gitti gol oldu.2. golde de Taffarel tutukluk yaptı ve top ağır ağır kaleye girdi.Dakika 44de Guiza'ya tokat atınca kırmızı kart gördüm.Sonra stadı terk edip eve gitmek için minibüse bindim.(rüyamda bile Sabri gibi ferrarimiz yok)Minibüsden inerken de herkesi tembihledim maçta ben de oynadım,akşam tvden izleyin diye :)

35inde ilk 11 çıkacağına gençlerin yolunu açsan olmazdı abi bunlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt