Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.046
- 1.006
- 1.968
Şöyle 85'e kadar 2-2 gitsin maç sonra hakemler Burak'ın ofsaytını es geçsin ve 3. golü atıp maçı kazanalım, kudursun kanatlılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih haftalardir sakatti, mac eksigi var. Böyle önemi bir macta onu sahaya sürmek hem kendisi icin hem de bizim icin kötü olur.
Dzemaili de Manisa ya karsi ilk defa 90 dakika oynadi uzun bir süre sonra. Hamit den sag kanat olmaz artik, bunu görüyoruz 3 senedir. Ortada iyi Hamit simdilik.
Ne güzel olurduŞöyle 85'e kadar 2-2 gitsin maç sonra hakemler Burak'ın ofsaytını es geçsin ve 3. golü atıp maçı kazanalım, kudursun kanatlılar.
Rüyamda 4-0 yenilmiştik.Melonun yerine ben oynuyordum ve gayet de iyi oynuyordum.Tam gole giderken birisi ayağıma vurup topu kaptı ve o top da gitti gol oldu.2. golde de Taffarel tutukluk yaptı ve top ağır ağır kaleye girdi.Dakika 44de Guiza'ya tokat atınca kırmızı kart gördüm.Sonra stadı terk edip eve gitmek için minibüse bindim.(rüyamda bile Sabri gibi ferrarimiz yok)Minibüsden inerken de herkesi tembihledim maçta ben de oynadım,akşam tvden izleyin diye![]()
35inde ilk 11 çıkacağına gençlerin yolunu açsan olmazdı abi bunlar![]()