STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ammada çok yeni üye çoğaldı değil mi renkdaşlarım?

cevap vermek zorunda hissetmedim değil. Eski üyeliğim uzun süre girmediğim için silinmiş sanırım, bu yüzden soyadımın sonunda "nn" var. Üyelik için uğraştım ama halledemedim. İnşallah yenerizde yendikten sonra burda beraber keyfini çıkarırız abi.

Hocam bu maç bizim lig tv fb yi övüyor bunların maşallah dediği 3 gün yaşamıyor

Biz Feneri degil, onlar bizi düsünmeli.
Ofansif korkmadan Atak Futbolu oynamaliyiz

Eğer boğulacaksak da büyük denizde boğulalım. Biz UEFA takımı değil; Şampiyonlar Ligi takımıyız. Biz aslanlar gibi bugüne kadar geldik.

YÜRÜYORUZ BİZ BU YOLDA,
GÖĞÜS GERDİK ZORLUKLARA...

İNAT OLSUN YAVŞAKLARA,
AND İÇTİK ŞAMPİYONLUĞA !

BuGünGünlerdenGALTASARAY#

[video=youtube;ioSpeCJ7j9U]https://www.youtube.com/watch?v=ioSpeCJ7j9U[/video]​

Biz Feneri degil, onlar bizi düsünmeli.
Ofansif korkmadan Atak Futbolu oynamaliyiz

Eğer boğulacaksak da büyük denizde boğulalım. Biz UEFA takımı değil; Şampiyonlar Ligi takımıyız. Biz aslanlar gibi bugüne kadar geldik.

bence nasıl oynıcağımızdan cok macın skoru önemli yenersek benim için sorun yok. 15 yıldır baskılı oynadığmız onlarca kaçırdığmız gol var stratejik düşünmek lazım Hamza hocaya güveniyorum

bence nasıl oynıcağımızdan cok macın skoru önemli yenersek benim için sorun yok. 15 yıldır baskılı oynadığmız onlarca kaçırdığmız gol var stratejik düşünmek lazım Hamza hocaya güveniyorum

Bizim defansifimiz iyi degil. Melo yoklugu bunu daha da kötüye götürdü. fern banko gol atar.
bizim gol atmamiz, yememizden daha önemli olacak bi mac kanimca.

En büyük avantajımız eğer Semih oynamazsa Koray oynarsa herhalde son 15 yılın en gamsız kadrosuyla çıkacaz oraya.Doğrudur son maçlarda seriye bağladık kazanmayı nasıl gamsız oluruz diyebilirsiniz ama Muslera dışında Chedjou gamsız, Koray gamsız, Sabri gamsızın kralı, Olcan öyle, Selçuk gamlı gibi görünen ama zerre umrunda olmayan adam, Hamit ayrı bir şahsiyet, Bruma öyle,Burak kral gamsız bu adamların aman yeniliriz diye endişe edeceklerini pek sanmıyorum.

En büyük avantajımız eğer Semih oynamazsa Koray oynarsa herhalde son 15 yılın en gamsız kadrosuyla çıkacaz oraya.Doğrudur son maçlarda seriye bağladık kazanmayı nasıl gamsız oluruz diyebilirsiniz ama Muslera dışında Chedjou gamsız, Koray gamsız, Sabri gamsızın kralı, Olcan öyle, Selçuk gamlı gibi görünen ama zerre umrunda olmayan adam, Hamit ayrı bir şahsiyet, Bruma öyle,Burak kral gamsız bu adamların aman yeniliriz diye endişe edeceklerini pek sanmıyorum.
Guzel bir bakış açısı.

15 yıldır gamlı kadrolarla cıktık ne oldu renktaş?

gamsız değil sakin adam onlar.pek heyecan yapmazlar bence daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt