STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------------------------Muslera---------------------------------------

-Sabri---------Chedjou------------------------Hakan-------Telles------------

---------------------Hamit----------------Selçuk-------------------------------

-Yasin--------------------------Sneijder--------------------Olcan---------------

---------------------------------Burak Yılmaz-------------------------------------

11'ini bekliyorum. Bir tek hoca Yasin yerine Bruma'yı oynatabilir.

Maçı 2-1 alacağız diye içime doğdu şu an.

Goller

Hamit ve Umut'tan gelebilir.

fener iyi top filan oynamıyor tek yaptıkları uzun top ayağa pas yok bizde de tam tersi hamza hocadan sonra ayağa top yapmaya başladık güzel paslaşmalar oluyor. Yarında o paslaşmaları yapıp defanstada açık vermezsek çok kolay bir galibiyet olur.

Bruma yı yaz bi kenara eğer oynarsa bişeyler yapcak bir haftadır içime doğuyor

Bruma, Yasin ve Olcan'dan hiç ümitli değilim bu maçlarda.

Büyük maçlarda şansı olan Umut, Hakan Balta ve büyük maçları oynamayı bilen Hamit, Sneijder, Muslera gibi isimlere güveniyorum sadece.

Aslında maç hakkında pek bir beklentim yok. Tarafsız bakarsak Fenerbahçe'nin kazanması daha olası. Maçın Kadıköy'de olması, Fenerbahçe'nin oturmuş kadrosu (bizim daha çıkacak kadromuz dahi belli değil), şampiyonluktan kopmaması için mutlak kazanmak zorunda olmaları kazanırlar dedirtiyor. Ruh halim bu üzerine kurulu. Ama içimde bir his var; sanki Fenerbahçe'nin bu diken üstündeki halini, agresifliğini iyi kullanıp onların da 10 kişi kalmasıyla 1-2 kazanıcaz. İnancım bunun üzerine ama ruh halim yenilmemiz üzerine. Olsun inanç ve umut önemlidir. Başarılar Aslanlar...

Aslında maç hakkında pek bir beklentim yok. Tarafsız bakarsak Fenerbahçe'nin kazanması daha olası. Maçın Kadıköy'de olması, Fenerbahçe'nin oturmuş kadrosu (bizim daha çıkacak kadromuz dahi belli değil), şampiyonluktan kopmaması için mutlak kazanmak zorunda olmaları kazanırlar dedirtiyor. Ruh halim bu üzerine kurulu. Ama içimde bir his var; sanki Fenerbahçe'nin bu diken üstündeki halini, agresifliğini iyi kullanıp onların da 10 kişi kalmasıyla 1-2 kazanıcaz. İnancım bunun üzerine ama ruh halim yenilmemiz üzerine. Olsun inanç ve umut önemlidir. Başarılar Aslanlar...

"Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır." Jupp Derwall

Bruma, Yasin ve Olcan'dan hiç ümitli değilim bu maçlarda.

Büyük maçlarda şansı olan Umut, Hakan Balta ve büyük maçları oynamayı bilen Hamit, Sneijder, Muslera gibi isimlere güveniyorum sadece.

Bruma eğer şut atmayı ve pas vermeyi öğrenirse çok büyük bir futbolcu olur. Yeteneksiz yazanlar var ama çocukta harika bir yetenek var sürat ve çalım yani tribünleri çoşturan cinsten ama pas ve şutu olmadıktan sonra bu yetenekleri kaybolup gidiyor ben inanıyorum ki bu çocuk geliştircek kendini ve nedense bu maçta bişeyler yapabilecek duygusu var içimde fenerin stoperler yavaş ve kazma kırmızı kart ta aldırır pozisyonda yaptırır inşallah hislerim doğru çıkar ve öyle olur

Bruma eğer şut atmayı ve pas vermeyi öğrenirse çok büyük bir futbolcu olur. Yeteneksiz yazanlar var ama çocukta harika bir yetenek var sürat ve çalım yani tribünleri çoşturan cinsten ama pas ve şutu olmadıktan sonra bu yetenekleri kaybolup gidiyor ben inanıyorum ki bu çocuk geliştircek kendini ve nedense bu maçta bişeyler yapabilecek duygusu var içimde fenerin stoperler yavaş ve kazma kırmızı kart ta aldırır pozisyonda yaptırır inşallah hislerim doğru çıkar ve öyle olur

Keşke ama sanmıyorum pek.

Fenerin oturmuş kadrosu yok aslında ben bu sezonki maçları genelde izledim boş vakitlerim vardı gördüğüm tek şey uzun toplar ne bir çalım ne bir organize atak hiçbirşeyleri yok attıkları bütün goller uzun toplar hamza hoca eğer iyi analiz ederse uzun toplara önlem almak organize bir takımı durdurmaktan çok daha kolaydır. Maçı şimdiden anlatiyim sana tek bir silahları var pislik yapmak hakemi etki almak bizim futbolculara sataşmak. Bizimkilerde akıl varsa onlarda çirkeflik yapar savaşır alırlar maçi. Bir şeyler kazanmak için birşeyler kaybetmek lazım en fazla bir tekme yersin gider 2 tekme atarsın herkese anladığı dilden konuşmak lazım

Ali Naci Kucuk: Muslera-Telles-Balta-Sabri-Selcuk-Hamit-Olcan-Umut-Sneijder-Burak...
Hamza hoca sag acikta Umutu denemis antrenmanda. Koray yerine ise tecrubesinden dolayi Balta oynayacakmis. Sol acikta ise son haftalardaki performansindan dolayi Olcan oynayacak...

Ali Naci Kucuk: Muslera-Telles-Balta-Sabri-Selcuk-Hamit-Olcan-Umut-Sneijder-Burak...
Hamza hoca sag acikta Umutu denemis antrenmanda. Koray yerine ise tecrubesinden dolayi Balta oynayacakmis. Sol acikta ise son haftalardaki performansindan dolayi Olcan oynayacak...

Umut oynarsa ya hayatının maçını oynayacak yada kendi ipimizi kesmiş olcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt