Kemal Islamoglu
Kırmızı Üye
- 21 Ocak 2010
- 1.301
- 535
- 1.683
Al Furkanı vur Sergene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma yı yaz bi kenara eğer oynarsa bişeyler yapcak bir haftadır içime doğuyorMaçı 2-1 alacağız diye içime doğdu şu an.
Goller
Hamit ve Umut'tan gelebilir.
Bruma yı yaz bi kenara eğer oynarsa bişeyler yapcak bir haftadır içime doğuyor
Totemini öğrenebilirmiyim ? Yarın özel bir Totem konusu açacağım. Farklıysa oraya da eklerim
Edit : PM'den attığın mesaj yalan değilse dünyanın en ilginç totemlerinden biri olabilir. Yarın da devam edersin umarım![]()
Aslında maç hakkında pek bir beklentim yok. Tarafsız bakarsak Fenerbahçe'nin kazanması daha olası. Maçın Kadıköy'de olması, Fenerbahçe'nin oturmuş kadrosu (bizim daha çıkacak kadromuz dahi belli değil), şampiyonluktan kopmaması için mutlak kazanmak zorunda olmaları kazanırlar dedirtiyor. Ruh halim bu üzerine kurulu. Ama içimde bir his var; sanki Fenerbahçe'nin bu diken üstündeki halini, agresifliğini iyi kullanıp onların da 10 kişi kalmasıyla 1-2 kazanıcaz. İnancım bunun üzerine ama ruh halim yenilmemiz üzerine. Olsun inanç ve umut önemlidir. Başarılar Aslanlar...
Bruma, Yasin ve Olcan'dan hiç ümitli değilim bu maçlarda.
Büyük maçlarda şansı olan Umut, Hakan Balta ve büyük maçları oynamayı bilen Hamit, Sneijder, Muslera gibi isimlere güveniyorum sadece.
Bruma eğer şut atmayı ve pas vermeyi öğrenirse çok büyük bir futbolcu olur. Yeteneksiz yazanlar var ama çocukta harika bir yetenek var sürat ve çalım yani tribünleri çoşturan cinsten ama pas ve şutu olmadıktan sonra bu yetenekleri kaybolup gidiyor ben inanıyorum ki bu çocuk geliştircek kendini ve nedense bu maçta bişeyler yapabilecek duygusu var içimde fenerin stoperler yavaş ve kazma kırmızı kart ta aldırır pozisyonda yaptırır inşallah hislerim doğru çıkar ve öyle olur
"Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır." Jupp Derwall
Aslında maç hakkında pek bir beklentim yok. Tarafsız bakarsak Fenerbahçe'nin kazanması daha olası. Maçın Kadıköy'de olması, Fenerbahçe'nin oturmuş kadrosu (bizim daha çıkacak kadromuz dahi belli değil), şampiyonluktan kopmaması için mutlak kazanmak zorunda olmaları kazanırlar dedirtiyor. Ruh halim bu üzerine kurulu. Ama içimde bir his var; sanki Fenerbahçe'nin bu diken üstündeki halini, agresifliğini iyi kullanıp onların da 10 kişi kalmasıyla 1-2 kazanıcaz. İnancım bunun üzerine ama ruh halim yenilmemiz üzerine. Olsun inanç ve umut önemlidir. Başarılar Aslanlar...
Çüş kendiminkinden başkasına el atmam kusura bakma.kondisyon bitdi...yardim etsen... bi el atsan?![]()
Umut gol atara oynayalım o halde.![]()
Keşke ama sanmıyorum pek.
Laptopunu iyi şarj et. 2 saatliğine kurtarır bende sağlam link var iptv dağıtıyorum istersen.13 yıldır fransadayım elektrik hic kesilmedi daha yarın kesilir diye çok korkuyom la
Ali Naci Kucuk: Muslera-Telles-Balta-Sabri-Selcuk-Hamit-Olcan-Umut-Sneijder-Burak...
Hamza hoca sag acikta Umutu denemis antrenmanda. Koray yerine ise tecrubesinden dolayi Balta oynayacakmis. Sol acikta ise son haftalardaki performansindan dolayi Olcan oynayacak...