STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut karambol golcüsü yarın yazabilir. Veya ayıdan dönen topları takip edip tamamlar en azından o yetenek var kendisinde.

Fenerin oturmuş kadrosu yok aslında ben bu sezonki maçları genelde izledim boş vakitlerim vardı gördüğüm tek şey uzun toplar ne bir çalım ne bir organize atak hiçbirşeyleri yok attıkları bütün goller uzun toplar hamza hoca eğer iyi analiz ederse uzun toplara önlem almak organize bir takımı durdurmaktan çok daha kolaydır. Maçı şimdiden anlatiyim sana tek bir silahları var pislik yapmak hakemi etki almak bizim futbolculara sataşmak. Bizimkilerde akıl varsa onlarda çirkeflik yapar savaşır alırlar maçi. Bir şeyler kazanmak için birşeyler kaybetmek lazım en fazla bir tekme yersin gider 2 tekme atarsın herkese anladığı dilden konuşmak lazım

Oturmuş kadrodan kasıt müthiş oynuyorlar başarıda istikrarlılar değil. Çıkacak kadrolarını biliyorsun ve birbirine alışmışlar. Bizde bi Emre Çolak çıkıyor 3-4 hafta iyi oynuyor, bi 4-4-2 ye dönüyoruz Burak forvet arkasında çok iyi, devam etmeliyiz diyoruz vs. Kadro istikrarı açısından onların sistemi, oyun şekli senelerdir neredeyse aynı. Kanatlar (Gönül-Caner), uzun toplar, 3-4-3 e dönen bir oyun şekli, düz ama tempolu-agresif yapıları. Fizik olarak bizden üstünler, iyi basıyorlar ve bu maç eminim aynı agresif ve baskıyı bize de kuracaklar. Bu maçta özellikle Muslera ve defans hattı gününde olmalı. Bir de kontraları değerlendirmeliyiz. Ve tabi Caner-Emre-Alves-Bekir-Egemen gibi kart görmeleri yüksek oyuncuları kışkırtmak önemli. Çok zor maç ama sakin, kompakt olursak neden olmasın

Umut karambol golcüsü yarın yazabilir. Veya ayıdan dönen topları takip edip tamamlar en azından o yetenek var kendisinde.
Brumanın oynamasını isterdim ama umut oynarsa şöyle bir avantaj olur hem dediğin gibi dönen topları tamamlayabilir hemde o kanatta canere pres yapar ancak bruma olsa ve sürekli o kanattan top taşırsa caner malı zaten çıkamaz ileri bu iki durumdan hangisi mantıklı emin değilim ama bana göre bruma oynasa ve sürekli o kanadı meşgul etse (koşu ve çalımlarla) daha iyi gibi

Çamur gibi bir maç olacağını tahmin ediyorum; bol pas hatası olan,temposu düşük ve aşırı kontrollü bir oyun bekliyorum her iki takım'dan, skor tahminim ise 0-1, golü chedjou atar.

kendi oyunumuzu oynayip yenelim ya da yenilelim, maceraya hic gerek yok derim ben

Galip gelen kadroyu bozup da garip şeyler denemeyiz diye ümit ediyorum ama aksi de olabilir. Teknik adamlar her ne kadar belli etmeye çalışmasalar da bu tür kritik maçların öncesinde medyadan ve puan durumundan bir hayli etkileniyorlar.

Haydaa Evren Goz'den sonra Ali Naci de Umut'u saga yazdi.

Renktaşlar uyuyamıyorum şu maçı yenersek çok ama çok tatlı olacak. Allahım sen yardımcımız ol.

Bizi galibiyete taşıyacak tek taktik; Fenerbahçe' nin tüm ataklarına yön veren bekleri Caner ve Gökhan' ı bozmak.

Oturmuş kadrodan kasıt müthiş oynuyorlar başarıda istikrarlılar değil. Çıkacak kadrolarını biliyorsun ve birbirine alışmışlar. Bizde bi Emre Çolak çıkıyor 3-4 hafta iyi oynuyor, bi 4-4-2 ye dönüyoruz Burak forvet arkasında çok iyi, devam etmeliyiz diyoruz vs. Kadro istikrarı açısından onların sistemi, oyun şekli senelerdir neredeyse aynı. Kanatlar (Gönül-Caner), uzun toplar, 3-4-3 e dönen bir oyun şekli, düz ama tempolu-agresif yapıları. Fizik olarak bizden üstünler, iyi basıyorlar ve bu maç eminim aynı agresif ve baskıyı bize de kuracaklar. Bu maçta özellikle Muslera ve defans hattı gününde olmalı. Bir de kontraları değerlendirmeliyiz. Ve tabi Caner-Emre-Alves-Bekir-Egemen gibi kart görmeleri yüksek oyuncuları kışkırtmak önemli. Çok zor maç ama sakin, kompakt olursak neden olmasın

Şurda katılmıyorum bence fizik güçleri kesinlikle iyi değil şöyle anlatiyim fizik gücün iyi olması demek ingilteredeki takımları izliyoruz adamlar 90 dakika koşuyor ve baya kuvvetliler ikili mücadelelerde sakatlıklar cok oluyor orda sebebide hepsi kuvvetli vücut çalışıyo adamlar zaten ama bizim ligde durum böyle değil güçlü görünen takımlar aslında çirkef takımlar oluyor karıköyde bunun master ını yapmış bir takım var. İkili mücadelede rakibine tekme atıp top kapabiliyolar ve kart özürlüsü korkak ötlek hakemlerde buna zemini hazırlıyor zaten. Araştır bak bu kuşlar azizin ayrılmasını neden istemiyolar biliyomusun hepsinin ortak düşüncesi o giderse batarız. Takımlarını iyi biliyolarnasıl maç kazandıklarınıda iyi biliyolar . Yani öyle fizik güçleri filan pek bişey yok çirkeflik ve agresiflik onlarda aynı anlam taşıdığı için hakemlerde korktuğu için işin aslını bilmeyen güçlü görüyor onlaro işte.

Umut iddialari iyice cogaldi. Of be arkadas ne diyecegim bilemiyorum.

Brumanın oynamasını isterdim ama umut oynarsa şöyle bir avantaj olur hem dediğin gibi dönen topları tamamlayabilir hemde o kanatta canere pres yapar ancak bruma olsa ve sürekli o kanattan top taşırsa caner malı zaten çıkamaz ileri bu iki durumdan hangisi mantıklı emin değilim ama bana göre bruma oynasa ve sürekli o kanadı meşgul etse (koşu ve çalımlarla) daha iyi gibi

Haklısın kardesim ben hertürlü Brumayı tercih ederdim. Caner öne cıktıgında Brumayla kontraya cıkabiliriz. Buda haliyle canerin cıkıslarını engeller biraz. Umut'la baslarsak seninde dedigin gibi defansa pres uygulayıp rahat top cıkarmalarına izin vermez fakat bunu bu macta Burakın yapması lazım. Ama bakalım daha kesin kararı hocamız verecek Umut'da oynasada bi baskasıda oynasa elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Ben ümitliyim bu mactan..

Şurda katılmıyorum bence fizik güçleri kesinlikle iyi değil şöyle anlatiyim fizik gücün iyi olması demek ingilteredeki takımları izliyoruz adamlar 90 dakika koşuyor ve baya kuvvetliler ikili mücadelelerde sakatlıklar cok oluyor orda sebebide hepsi kuvvetli vücut çalışıyo adamlar zaten ama bizim ligde durum böyle değil güçlü görünen takımlar aslında çirkef takımlar oluyor karıköyde bunun master ını yapmış bir takım var. İkili mücadelede rakibine tekme atıp top kapabiliyolar ve kart özürlüsü korkak ötlek hakemlerde buna zemini hazırlıyor zaten. Araştır bak bu kuşlar azizin ayrılmasını neden istemiyolar biliyomusun hepsinin ortak düşüncesi o giderse batarız. Takımlarını iyi biliyolarnasıl maç kazandıklarınıda iyi biliyolar . Yani öyle fizik güçleri filan pek bişey yok çirkeflik ve agresiflik onlarda aynı anlam taşıdığı için hakemlerde korktuğu için işin aslını bilmeyen güçlü görüyor onlaro işte.

Süper kupa maçı, Arenadaki maç, Fenerin diğer derbi maçlarında fizik olarak diri olduklarında fazla top kaptıklarını gördüm hep, üstündüler yani. Biz Arenadaki maçta çokça dakika pasif kaldık hatırla. Boğacaklar gibi bir hava var. Baskıdan iyi pasla çıkacaz mı görücez.

Haklısın kardesim ben hertürlü Brumayı tercih ederdim. Caner öne cıktıgında Brumayla kontraya cıkabiliriz. Buda haliyle canerin cıkıslarını engeller biraz. Umut'la baslarsak seninde dedigin gibi defansa pres uygulayıp rahat top cıkarmalarına izin vermez fakat bunu bu macta Burakın yapması lazım. Ama bakalım daha kesin kararı hocamız verecek Umut'da oynasada bi baskasıda oynasa elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Ben ümitliyim bu mactan..

İnşallah kardeşim Hayırlısı biz yenermiyiz yenilirmiyiz bilemem ama bildiğim tek birşey var yarın yenilsek bile Allah bir şekilde adaletini gösterir. Ben her zaman neticeye bakarım uyuşturucu satıcısı adam büyük sevkiyat yapar parayı vurur poliste yakalamaz insanlar onun malları kullanıp ölür o ise herşeyden uzak hayatın tadını çıkarırken ansızın felç geçirir vücudunun yarısı işlem görmez hale gelir o parada fayda etmez ölmek ister onu bile yapacak gücü olmaz. Yani ibretlik şeyler çok. Bu adiler çok insanların canını yaktılar anadolu kulüplerinde top oynayan düzgün insanlara küfürler ettiler hala canerin hatırlamıyorum hangi maç yerdeki rakibini defalarca tekmelediği görüntüler gözümün önünden gitmiyor. O kadar nefret duyuyorum ki anlatamam. Ama Allah adaletini elbet gösterecektir zaten inançlı kişilikli insanlar bunlar gibi davranmazlar

Süper kupa maçı, Arenadaki maç, Fenerin diğer derbi maçlarında fizik olarak diri olduklarında fazla top kaptıklarını gördüm hep, üstündüler yani. Biz Arenadaki maçta çokça dakika pasif kaldık hatırla. Boğacaklar gibi bir hava var. Baskıdan iyi pasla çıkacaz mı görücez.
Ne pasifi ya ne alakası var kötü olduğumuz dönemdi o sıralar ve prandelli vardı aynı galatasaray mı var şimdi ayrıca hiçte kuvvetli olduklarını görmedim sadece çifkeflerdi herzamanki gibi hatta melo emenikeyi ters döndürmüştü arenada demekki melo daha kuvvetliydi

Edit : üstün müstün değillerdi neden onları övmeye çalıştığını anlamıyorum söylediklerin ve benim izlediğim maçlar çok tutarsız ayrıca fiziki durumu değerlendirmek için son haftalara bakacaksın 10 hafta öncesi ne işine yarar ki. o zamandan kalan tek anı ayıyı sürünürken görmüştüm sneijderin şutlarında

Son düzenleme:
İlk maçın tamamını izleyemedim ama son yıllarda fizik olarak ezildiğimizi hatırlamıyorum(melo,elmander birlikte varken eziyorduk).fenerin fizik olarak güçlü gözükmesi yaptıkları faullerin hakemler tarafından görülmeyip maçı devam ettirmelerinden size öyle geliyor olabilir.ikili mücadelelerde egemen ve alves dirsekleriyle bellerinden rakipleri itiyorlar ve bizim sözde hakemlerimiz devam ettiriyor.dünyanın neresinde olursa olsun ve kime yaparsanız yapın faul olan pozisyonlar bunlar ama fener maçlarında devam ettiriyorlar bu pozisyonları zaten başka kuvvetli oyuncularıda yok bana göre.

Ne pasifi ya ne alakası var kötü olduğumuz dönemdi o sıralar ve prandelli vardı aynı galatasaray mı var şimdi ayrıca hiçte kuvvetli olduklarını görmedim sadece çifkeflerdi herzamanki gibi hatta melo emenikeyi ters döndürmüştü arenada demekki melo daha kuvvetliydi

Edit : üstün müstün değillerdi neden onları övmeye çalıştığını anlamıyorum söylediklerin ve benim izlediğim maçlar çok tutarsız ayrıca fiziki durumu değerlendirmek için son haftalara bakacaksın 10 hafta öncesi ne işine yarar ki. o zamandan kalan tek anı ayıyı sürünürken görmüştüm sneijderin şutlarında

Yok kimseyi övmeye çalışmıyorum öylelerdi diyorum. Doğru haklısın şu an hoca sistem ve fizik olarak aynı durumda değiliz. Bilmiyorum ya niye kötü görüyorum böyle. Her sene aynı dejavuyu yaşıyoruz bu sefer temkinli yaklaşıyorumdur.

Harbiden ha :) müllerde öyle futbolun f sini bilmiyor ama doğuştan duracağı yeri biliyor.
Top nereye sekerse müller hep orda. Umutta ara sıra yapıyor bunu, ama umutta tesadüfte olabilir haha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt