STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene galibiyet için gidiyoz da ne oluyo
play off finalini hatırlayın beraberlik yetiyodu yine yetiyor.

hamza hoca ne yapsın etsin gg ile caneri durdursun gerisi çorap söküğü gibi gelir
birde duran toplar.

bugün canersiz fbyi gördük.

Son düzenleme:
Fener taktiği :

1.Elindeki tüm forvetleri ceza sahasına sür 2.pozisyon duran topsa defanstaki ayıları da gönder,3. topu ceza sahasına şişir, 4.herkes en yakınındaki adamı itsin topa bi şekilde vurmaya çalışsın, 5.topa vuracak pozisyonda olmayanlar rakibi ittikten sonra kendini yere atsın ellerini açıp hakeme baksın,

sonuc : vurulan top kaleye girerse gol olur, hakem penaltı verirse gol olur.

Caner ve Gönülü kilitledik mi bunlarin havasi söner. En kritik hamle bu,kanatlari kilitlemeliyiz.

Aynen, Caner orta yapmadı mı uysal bir şey oluyor bunlar. Forvete gülüp geçiyorum zaten :D

Fişi çekin beyler, sizlere güveniyoruz :)

bu maç herseyi belirleyecek

bjk böyle devam etmez, europa league ve yillik sakatliklar dolayi her zaman puan kaybederler

Alper bu maçın kilit adamı olur oynarsa umarım yetişmez çünkü orta sahada dikine gidebilen,tempo yapabilen tek adamları bu işimizi oldukça bozar Melo'nun eksikliğini gerçekten hissettirebilir.

Berabere yeter falan geçin 1-2 alacaz maçı içim rahat,puan farkı 7 olacak Fb yarıştan kopacak zevkle izleyin.

Bjk ile Arena'daki maçı görür ama yarış.

Hadi bakalım inşallah şeytanın bacağını kırarız bu sene.Beşiktaş 33.haftaya kadar çoktan kopar ligden kadrosu 2 kulvarı götürecek kadar geniş ve kaliteli değil.

Alper bu maçın kilit adamı olur oynarsa umarım yetişmez çünkü orta sahada dikine gidebilen,tempo yapabilen tek adamları bu işimizi oldukça bozar Melo'nun eksikliğini gerçekten hissettirebilir.

Bu konuda antu dakiler bile uyanmis, hepsi dua ediyor Alper oynasin diye.

Alper iyi oyuncu, keske Umut Gündogan yerine onu alsaydik Bucadan

Abi bugünkü maçlarını izledim.
Tek organizasyonları var;
Topu öndeki iki MC'ye yolla (emre meireles), bu iki MC, ya kısa pas,ya da diogonal paslar ile bekleri topla buluştursun,bekler at gibi topu ileriye taşıyıp orta açsın,ortaya öndeki iki uç oyuncusu vurmaya çalışsın, olmadı karambol yaratsin. Eğer ortaya savunma oyuncuları vurursa dönen topu kapmaya bak ve yeniden atak başlat.

Tüm vasfı bu fenerin.başka herhangi bir organizasyonları yok.buna önlem alabilirsek, oradan galibiyetle bile donebiliriz, umutluyum ben.

Dün trt sporda gürkan kubilay şöyle demişti;

"Arkadaşlar çok soru geliyor,Alper Gs maçında oynayabilir mi diye.Çok zor"
Kesinlikle oynamaması bizim için avantajlı olur.

Abi bugünkü maçlarını izledim.
Tek organizasyonları var;
Topu öndeki iki MC'ye yolla (emre meireles), bu iki MC, ya kısa pas,ya da diogonal paslar ile bekleri topla buluştursun,bekler at gibi topu ileriye taşıyıp orta açsın,ortaya öndeki iki uç oyuncusu vurmaya çalışsın, olmadı karambol yaratsin. Eğer ortaya savunma oyuncuları vurursa dönen topu kapmaya bak ve yeniden atak başlat.

Tüm vasfı bu fenerin.başka herhangi bir organizasyonları yok.buna önlem alabilirsek, oradan galibiyetle bile donebiliriz, umutluyum ben.
Birde duran top

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt