STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaybetsek bile sıkıntı yok, rahat olun. Bu hafta ağır hata yaptı mallar, bize takılma kredisi verdiler. Birde puan alırsak müthiş olur. Ama koparlar demek için çok erken, daha 12 hafta var. Daha çok şeye gebe. Anca kazanırsak bir kopma yaşarlar onu da mümkün görmüyorum şahsen.

Alper bu maçın kilit adamı olur oynarsa umarım yetişmez çünkü orta sahada dikine gidebilen,tempo yapabilen tek adamları bu işimizi oldukça bozar Melo'nun eksikliğini gerçekten hissettirebilir.
Sakatlıktan yeni çıkan adam beni korkutmaz örneğin bizde de semih beni korkutuyor ama burakın durumu farklı özetle alper beni tedirgin etmiyor

4 puan fark çok önemli bir avantaj böyle bir maç öncesi. Takım bunun rahatlığıyla gidecek Kadıköy'e. Kaybetsek bile kredimiz var. Umarım bu takıma olumlu anlamda bir rahatlık verir. Sadece oyunumuza konsantre olup, her maçta yaptığımız gibi futbolumuzu oynamalıyız. Gol yollarında sıkıntı çekmiyoruz. Bir şekilde gol ve goller atıyoruz. Kadıköy'de de gol bulmamız yüksek bir ihtimal. Savunmamız beni biraz tedirgin etse de sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin üst üste 2 maçta puan kaybetmesi kendileri açısından stres ve baskı ortamı oluşturacaktır. Hele 4 puan gerideyken. Rahat olan taraf biziz. Hamzaoğlu ve Aslanları Kadıköy'ü fethedecek şüphem yok benim.

Fener bekleri haricinde cidden fıs. Kuyt allaha emanet. Forvet 3lüleri birbirlerinden berbat. Şuan tek performans gösteren oyuncuları Caner-Gönül-Egemen. Onun haricinde pek sıkıntı olmaz gibi bekleri kitlerek puan garanti. Puanlara bakacaz artık :)

Bu arada bugün Konyaya çok şut şansı verdiler. Onun yarısını versinler Sneijder çeker fişi

Sol bekde Hakan Balta oynamalı. Telles demeyin boşuna hiç, çalım atma yeteneği sıfır olan Kuyt bile Telles'i çalımlar çünkü Telles daha ayakta durmayı bilmiyor.

Ayrıca Hakan Balta feneri sever, kornerlerde falan göndeririz ileriye. Chedjou ile birlikte tehlike yaratırlar.

Ciddi ciddi Alper'den cekinenler mi var? Siz bence Fener macini izlemeyin, stresten ve heyecandan kalbinize falan iner. Hakemle masa basi oyunlariyla degil, tirnaklariyla lider olmus takimi Alper Potuk'lu Fener yikacak ha, cidden komik.

Bu arada ben de bu mac icin Hakan Baltaciyim. Hoca cok istiyorsa Olcan'i oynatmak hucuma yonelik oynatsin.

bu maçı kazanmamız mucize gibi bişey.beraberlik de çok zor.nedenleri bilyosunuz..hakemler,bal ve bizimkilerin saçmasapan hataları,laubaliliğimiz...niye izleyim de üzüleyim?oynanmasa da olur.fenere yazsınlar direkt 3 puanı.

Galatasaray futbol takımı orada yüreğini koyup şampiyon oldu,ama devamını getirmedi.yıllardır aynı şey.yenemiyoz işte.son bulmuyo o lanet.

Takıma güveniyoruz. Oyuncular nerede oynadıklarının ve arkalarında ne kadar büyük bir taraftar desteği olduğunun farkında olsunlar yeter.

O çöplükten şampiyon olarak döndük psikolojik olarak hiçbir sıkıntımız yok. Saldırın aslanlar.

hakemler şikecilere arka çıkmasın normal şartlarda oynansın bu maç ben inanıyorum kral ve w10 atacağı gollerle 3-1 alacağız bu maçı.

Şaka bir yana ben bu maçı izmir 9 eylül Hastanesi yakınlarında ya radyodan dinleyerek dinliycem yada Hastanenin orda oturup bekliycem.

Mac pazarmis pazar la valla pazar günü supeeeer böylelikle dukkani kapatır evde izlerim bizimkilerle iki de fenerli cagirrım bir de yeni rakı âlâ serisi elimizden kurtulamazlar skertel edeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt