Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
bu maci bize kazandirmazlar
yoksa ortalik karisir
yoksa ortalik karisir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duran top her takımın silahıdır, o yüzden onu saymayı gerek görmedim.Birde duran top
Sakatlıktan yeni çıkan adam beni korkutmaz örneğin bizde de semih beni korkutuyor ama burakın durumu farklı özetle alper beni tedirgin etmiyorAlper bu maçın kilit adamı olur oynarsa umarım yetişmez çünkü orta sahada dikine gidebilen,tempo yapabilen tek adamları bu işimizi oldukça bozar Melo'nun eksikliğini gerçekten hissettirebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=BIWYLpNcJuEBu akşam oynanan maçta gördüm ki; kazanmanın yanında on beş yılın acısını fena çıkarabiliriz![]()
@Murat Can @Yasin Yıldırım Derbide totemi devam ettirecek misiniz renktaşlar?Ben derbide stresten dolayı biraz zor yazarım gibi.
"Hayatim karanlik yerlerde gecer.Yüregim kirilmis kadehe benzer"diyorsun yani he..Şaka bir yana ben bu maçı izmir 9 eylül Hastanesi yakınlarında ya radyodan dinleyerek dinliycem yada Hastanenin orda oturup bekliycem.