STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koray – Olcan ve Burak belirsizliği dışında pek bir problem yok gibi.

Tapatalk

Şaka bir yana baktım da,geçen sene Fener'in 48 puanı varken bizim 44 puanımız varmış.Bu sene onlar 47,onlar hemen hemen aynı kalmış biz ise 51.

Bruma, Yasin, Koray yerine Emre, Telles, Hakan geçsin başka da bişey istemiyorum, her zamanki kadromuzla çıkalım gerisi gelir..

Caner-GG ve Alper..Bizim takımı sıkıntıya sokacak adamlar bunlar..alper umarım oynamaz çok hareketli eleman kesin penaltı falan olur..GG gol kaçırıyor ama 2 haftadır inanılmaz etkili çıkışları var tıpkı caner gibi...Bu hafta caner olmayınca sol kanatları hiç çalışmadı... Fb bekler konusunda dünyada ilk 15e girer bence..

kaç haftadır aynı takım sahaya sürüyor hamza hoca. ve takım takır takır galip gelirken ben sanmıyorum kadroyu bozacağını. madem semih hazırdı fener maçında oynatacaktı mutlaka arenada sahaya sürerdi. son maçtan tek değişiklik umut-burak olacaktır.

Defansif anlamda kanatlar bu macin kilit noktasi. Gökhan-Kuyt ve Caner-Sow kanatlarini kitlersek, FB'nin gücü %50 azalir.
Ofansif anlamda ise, Sneijderin veya Selcuk'un göbekten Burak'a atacagi defans arkasina paslarla etkili olmaliyiz. Bunu iyi degerlendirirsek, FB Stoperleri veya Volkan maci tamamlamayabilir. Cok net.

Solda Alex-Olcan, sagda da Sabri-Emre kanatlariyla cikmaliyiz. Bruma kesinlikle ilk 11 baslamamali. Belki Olcan yerine Yasin olabilir. Diger mevkiler de degisiklik olacagina ihtimal vermiyorum. Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok Hamza hoca.

Bu maçla ilgili ilk rüyamı dün gördüm Sneijder frikikte barajın altından sert vuruşla yazıyordu ayı da mal mal bakıyordu haydi hayırlısı;)

Medya da Cüneytin ismi dolaniyor duruyor hakem olarak. Bu Cücü hakkinda Ünal Aysal aciklama yapmamismiydi, bir daha macimiza istemiyoruz diye?

2219.jpg
2220.jpg

Bu iki 11'den biri olmalı sahada. Yasin'in formda olması, Bruma'nın bu tür maçlarda korkak oynaması beni birinci kadroya doğru yönlendiriyor.

Kuyt,Mehmet Topal,Emre Belözoğlu,Caner Erkin ve Gökhan Gönül kötü oynarsa kazanırız.

Muslera-Sabri-Semih-Chedjou-Olcan-Emre-Hamit-Selçuk-Yasin-Wes-Burak.

Hamdi başkan fenerbahçe maçına giderse zevk almayacakmış kendisine küfür edilirmiş rahatsız olurmuş, ulan zevk almaya mı gideceksin başkan yardımcısı olduğun takıma destek olmaya mı ? Nasıl insan bunlar ya

Samandıra'ya 'Yıldırım' düşecek!

Lider Galatasaray ile puan farkının 4'e çıkması başkanı harekete geçirdi. Bugün İsmail Kartal ile bir araya gelecek olan Aziz Yıldırım, derbi öncesi futbolculara da uyarılar yapacak.

Meali :

" Herkesi gaza getirip dolduracak. Nasılsa maç ta Kadıköyde. Eh zaten TFF ve dolayısıyla da hakemler onların emrinde.
Gaza gelen futbolcular seyirciyi, Fenerasyon hakemlerini de arkasına alıp her türlü pisliği yapmaları için uyarıldı "

Sonrası ? Sonrasını zaten merak etmiyorum bile...

Volkan'ı, Emre'si için ; "Bakmayın sahada öyle olduğuna , aslında dışarıda melek gibi çocuktur" merkezli haberler, yorumlar...

Ondan sonrası ?

"Ama ama ama Türk futbolunun menfaati" masallarına devam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt